9 februari 2020 Manchester City West Ham Speltips

Speltips inför West Ham – Brighton 20/10: 1X2-tecken hämtas i fredagsfajten

Vi väntar fortfarande på upprycket, explosionen, för Slaven Bilics West Ham United. Kommer det kanske redan när de får besök av Brighton på London Stadium, under fredagskvällen? Speltips, odds och statistik inför matchen hittar ni här.

Åtta matcher, åtta pinnar. Det är såväl West Hams som Brightons facit i upptakten av Premier League – för ena sidan; underkänt, och för den andra; fullt acceptabelt.

Lyftet har man väntat på under ett par år nu, när West Ham på allvar ska etablera sig på den övre tabellhalvan i Premier League. Inför det här spelåret sköt förväntningarna i höjden, i och med nyförvärven av bland andra anfallarna Marko Arnautovic, Javier Hernandez och keepern Joe Hart. Därför är starten en ännu större besvikelse.

Den primära, enda, uppgiften för Brighton är att – överleva. Hamna ovanför bottentrion. Som nykomlingar och med det material som Chris Hughton befogar över kan inte mer än så krävas, och för närvarande är de ju det. Godkänt, med andra ord.

Andy Carroll är avstängd för West Ham efter att ha fått syna dubbla ostskivor och därmed det röda kortet mot Burnley senast. James Collins är skadad. Gästernas Tomer Hemed står också som avstängd och Shane Duffy som osäker med vissa skadebekymmer.

Oddset 1,91 är i överkant

Känslan är lite som sådan att det där lyftet snart kommer för West Ham. Seriestarten var fruktansvärd, men bättre har det blivit och spelet på London Stadium har varit fint. Vinster över Huddersfield och Swansea och en uddamålsförlust mot ett urstarkt Tottenham.

Allt som allt är den enda förlusten efter de inledande tre matcherna mot just ”Spurs”. Detta på fem matcher.

Brighton levererar helt okej resultat och stundtals duglig fotboll. De kan bli att se upp med på hemmaplan, men ska väga lättare på resande fot – som fallet ofta är för den typen av lag. Blott en pinne, den kom mot Watford, är inspelad på de fyra matcherna på resande fot. Leicester, AFC Bournemouth och Arsenal har varit numren större.

I min bok har West Ham mycket mer att bevisa – och tror bestämt att de kommer starta resan uppåt i tabellen inom kort. Utan tvekan övre halvan-material. Bland det bästa efter de som väntas komma i klassiska topp sex.

Hemmaplan, större klass och en uppåtpekande formkurva. 1,91 x insatsen för den raka ettan? Ja, tack! Bethard med oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak etta
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, fredag 20/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Parameters:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 52%
X: 28%
2: 20%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 59%