31 januari 2018 Everton Leicester Speltips

Speltips inför West Ham – Everton 22/4: Det här blir underhållande

Det är som upplagt för fest när West Ham och Everton ryker ihop på London Stadium under lördagen, klassisk avsparkstid. Kan vi räkna med proppen ur?

Bottenstriden må vara ett minne blott, men vilken besvikelse West Ham varit under spelåret! Från att ha tippats som en kandidat för Europaplatserna, topp sex, till att ha skrapat ihop så lite som 37 pinnar på 33 matcher. Extremt mycket mer att önska – och kräva. Materialet ska hålla för mer än så.

Ett litet minimål såhär på slutspurten; att få upp huvudet på den övre tabellhalvan? Mittenskiktet är oerhört tätt i serien och man har endast tre poäng upp dit, från den trettondeplats som parkeras på.

Everton har varit lite av en outsider, som under perioden när flera av topp sex-klubbarna vacklade höll nivån uppe. Sjundeplatsen står de på; med samma antal poäng och identisk målskillnad, dock färre mål och färre insläppta, som Arsenal ovanför – med två matcher fler spelade. Som “Gunners” presterat, lever möjligheten ändå.

Övern spelas

Om vi klumpar ihop det här, är det varken på spelen till West Hams eller Evertons favör som lockar – utan målspelen. Mer eller mindre allt talar för en fartfylld och underhållande historia här på London Stadium.

Det brukar vara fart och fläkt runt West Ham, som spelar en framåtlutad fotboll – trots stora begränsningar i laget. Detta bidrar inte sällan till öppna matchbilder, och i sin tur målrika historier.

Här saknar West Ham förvisso Andy Carroll samt Michail Antonio – två offensiva huvudpjäser – men det finns fullt kapabelt material bakom dem och med situationen som råder i tabellen, har vi svårt att se annat än att dem kliver på framåt i alla fall. Dessutom; Mark Noble out. Svajar till mittfältet?

Gästerna är i superb form! Leveransen framåt har varit alldeles suverän på sistone, i vissa fall på bekostnad av defensiven – men ändå utan att tappa speciellt många poäng. Det blev en 3-1-seger över Burnley senast, 4-2-dito över Leicester dessförinnan.

Nu är Everton fortsatt pressade att spela in treor på kontot, om man ska kunna plocka en topp sex-plats. Om det står, låt oss säga 1-1, en bit in i andra halvlek – full fart framåt! Gissningsvis.

Sex av Evertons sju senaste matcher har alla innehållit minst tre baljor och statistiken är exakt densamma för West Ham.

Över 2,5 mål spelas till 1,72x hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp: 16:00, lördag 22/4
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 29%
X: 28%
2: 44%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 45%