Speltips inför West Ham – Huddersfield 11/9: Målspel i måndagsmatchen

Spelbloggare Publicerat: 11 September 2017

Den fjärde omgången av Premier League ska spikas ihop – och det med match mellan besvikelsen West Ham och succén Huddersfield Town. Vårt speltips inför matchen hämtas från målmarknaden.

Det är extremt upprört i West Ham-leden redan efter tre seriematcher och från supporterhåll är udden framförallt riktad mot styrelsen. Orsaken till detta – att det hittills blivit uteslutande förluster, tio mål släppts in och man stått för urusla prestationer. Med detta parkerar klubben som jumbo i tabellen.

En av faktorer som kan ha påverkat allra mest för West Ham är skadeproblemen. Däremot ska de startelvor som presenterats leverera extremt mycket bättre.

Andy Carroll, som är tillbaka från ett skadeuppehåll, kan stå för sin årsdebut här. Men skadelistan pryds av namn som; Manuel Lanzini, Edimilson Fernandes medan Andre Ayews status är oklar. Marko Arnautovic är alltjämt avstängd.

Raka motsatsen råder för Huddersfield, som huserade i Championship under fjolåret. De har vunnit två matcher, spelat en oavgjord och ännu inte släppt in mål. När kommer verkligheten ifatt?

Gästernas Collin Quaner är skadad. Annars enbart positiva besked.

West Ham svajar bakåt – har kapacitet framåt

Ett uppretat och revanschlystet West Ham är pressat att vinna denna afton. Annars kan man på allvar tala om en djup kris. Detta är trots allt ett lag som jag, och många med mig, ser som ett övre halvan-material.

Offensivt har West Ham, fastän Arnautovic alltjämt är out, stor kapacitet. Javier Hernandez är en av seriens vassaste strikers och just han har stått för lagets två baljor hittills. Undertecknad tänker att de kommer kliva på hårt här, för att sätta ton i matchen och jaga de tre pinnarna.

Detta kan slå bakåt, förstås. Särskilt som försvarsspelet sett ut. Under all kritik.

Huddersfield har ännu inte släppt in ett enda mål och har visat upp en fasansfull stabilitet i spelet. Det tillhör dock inte ovanligheterna att nykomlingar tenderar att sväva lite bland molnen i seriestarterna, för att sedan komma ner på jorden. Tror de får svårt att hålla emot här, men West Ham ska kunna straffas.

Att det blir mål åt båda håll spelas till 1,91x hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 11/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: