10 mars 2018 West Bromich Leicester Speltips

Speltips inför West Ham – Leicester 24/11: Två darriga lag

Säsongsinledningen har inte varit någon vidare dans på rosor för varken West Ham eller Leicester i Premier League. Det är i lagens darriga försvarsspel som vårt speltips bottnar.

Fredagsmatch från Premier League är en ganska trevlig tradition som verkligen börjar slå rot den är säsongen och den här gången väntar ett tungt möte i London, West Ham mot Leicester.

Hemmalaget har inte varit särskilt bra i säsongsöppningen och har bara en seger på sina sju senate ligamatcher. Framåt ser det ganska bra ut och laget gör mål i så gott som varje match, men det läcker på tok för mycket bakåt. Det kvittar egentligen om det är hemma eller borta – West Ham håller inte tätt. Nu är tanken att David Moyes ska rätta till sakerna i klubben.

Leicester har också varit en besvikelse så här långt, med 13 poäng på sina tolv första matcher. 18 insläppta mål bakåt är ganska långt från den fina säsong som gav laget guldet. Å andra sidan ser Leicester vassa ut framåt och hotar så gott som alltid.

Det kan läcka åt båda håll

West Ham har ett par riktigt tunga spelare borta inför det här mötet. Sam Byram, Chicarito och José Fonte kommer inte att spela matchen. Där kan vi snacka tunga avbräck. Dessutom är Marko Arnautovic högst osäker efter skadan senast, medan den potentiella ersättaren André Ayew fortsatt är sliten efter sjukdom i veckan. James Collins och Michail Antonio kommer att testas sent.

Det ser betydligt bättre ut för Leicester, som inte har några nya skador eller avstängningar att ta med i beräkningen. Matty James, Robert Huth och Adrien Silva är av olika anledningar inte spelklara nu heller.

Båda lagen darrar betänkligt bakåt, men sitter på en hel del offensiv kvalité.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, fredag 24/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 29%
2: 36%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 52%