Speltips inför West Ham – Newcastle 23/12: Tamt åt båda håll

Simon Pålsson Publicerat: 20 December 2017

Det sprudlar kanske inte direkt om West Ham United eller Newcastle United just nu. Snarare är defensiven i fokus inför lagens möte dagen innan julafton.

16:00 är det dags för West Ham att försöka bygga vidare på den positiva trend som laget har byggt upp de senaste veckorna och som mycket kan härledas till det tränarbyte som skedde efter en risig inledning på säsongen.

Faktum är att laget nu har tre raka matcher utan förlust i ligaspelet, trots att Arsenal och Chelsea då har stått för motståndet. Totalt sju poäng av nio möjliga är också ett klart fall framåt och här är det tydligt att laget gått tillbaka till grunderna med lite mer organisation.

Newcastle fortsätter att sladda och ska vi tro tränarsidan har det att göra med spelarmaterialet. Visst, vi håller med om att det behöver till förstärkningar här för att det här ska lyfta igen. Nio raka utan vinst, varav åtta förluster, är ett så dåligt facit att det inte ens behöver beskrivas närmare.

Ingen sprudlande offensiv

Det kryllar verkligen av skador och avbräck i hemmalaget. Sam Byram, José Fonte och Mark Noble är borta med skador. Manuel Lanzini är avstängd. Samtidigt är Edimilson Fernandes, Michael Antonio och Cheikhou Kouyaté osäkra till spel.

Det finns ett par tunga avbräck även hos gästerna, som känns desto mer känsliga för alla typer av avbräck. Aleksander Mitrovic, Jesus Gamez och Jonjo Shelvey kommer inte till spel. Paul Dummett närmar sig comeback, men lär inte användas här.

Det sprudlar knappast om något av lagen och känslan är att båda slår sig an med en mer defensiv approach, inte minst för att hela tiden se till att se om sitt hus i tunga tider. West Ham är klara favoriter till segern, men vi kikar på målmarknaden.

Båda lagen INTE göra mål spelas till 1,91 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

 

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  16:00, lördag 23/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: