10 november 2019 Wolverhampton Aston Villa Speltips

Speltips inför Wolverhampton – Fulham 3/11: Betydande skillnad just för dagen

Fredagsunderhållningen kommer från Championship. Serieledande Wolverhampton hoppas kunna städa undan ett kapabelt Fulham, som däremot svikit under spelåret. Lyckas med detta?

Fulham, ja. De har inte i närheten av motsvarat den kravbild som finns utifrån och för den delen internt. Klubben återfinns sextondeplats i tabellen och har en hel del att hämta in för att bli en del av topp sex, som får slåss om uppflyttningsbiljetterna. Ännu är det absolut inte kört, men pinnarna måste trilla in – och det klart mer frekvent.

Inför matchen har Fulham radat upp fyra matcher utan en enda vinst. Vid veckans början blev Bristol City två nummer för stora, dessutom på hemmaplan. Vad är det som inte stämmer och behöver rättas till? Håller förtroendekapitalet på att sina för tränaren Slavisa Jokanovic, som suttit på posten sedan december 2015?

Den stora favoriten i årets Championship är, också med all rätt, Wolverhampton. Truppen innehåller klart störst klass och tränaren Nuno Espírito Santo har plockat in flera landsmän, från Portugal, som varit fantastiskt bra. Mittfältaren Diogo Jota, 20, från Porto, är ett praktexempel med sina sju mål på 15 matcher.

Vunnit fyra av de fem senaste

Den raka ettan till de 1,85 x insatsen som dukas ut lockar, utan minsta tvekan, till spel. Ser värde runt 15-17 punkter neråt.

Efter 1-2-förlusten borta mot QPR, studsade ”Wolves” tillbaka direkt med en imponerande 2-0-vinst borta över Norwich City och med det är fyra av de fem senaste matcherna vunna och på hemmaplan har de skrapat ihop fem vinster, ett kryss och endast åkt en förlust under spelåret.

Konkurrensen är hård uppe i toppen av Championship, men det är tveklöst att serieledande Wolverhampton ser mest solida ut. Lite på en egen nivå – något som jag tror kommer synas i tabellen när allt ska summeras.

Annat är det med Fulham, som svikit kapitalt. Formen är illavarslande med så lite som två inkasserade pinnar på fyra matcher, alla under oktober månad, och då har spelschemat knappast varit av det tuffare slaget. Med rådande form ska mycket till för att sätta krokben för fantastiskt starka ”Wolves”.

Därtill saknar Fulham Lucas Piazon, Sheyi Ojo, skadade, och Aboubakar Kamara, avstängd. Wolverhampton har hela truppen intakt.

Summa summarum; ettan spelas till oddset 1,85.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner, rak etta
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, fredag 3/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 26%
2: 22%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 47%