2 augusti 2017 Young Boys Dynamo Kiev

Speltips inför Young Boys – Dynamo Kiev 2/8: Inledningen blir viktig

Full rulle – redan i första halvlek? Vi förutspår en fartfylld första halva av matchen mellan Young Boys och Dynamo Kiev, som returspelar i Champions League-kvalet.

Uppförsbacken är mycket brant för schweiziska Young Boys inför den här returen och helt oväntat är det inte. För visst ska Dynamo Kiev vara bättre över 180 minuters spel? Allt annat vore en storartad skräll.

När Young Boys reducerade till 1-2 i Kiev, då var de plötsligt i en helt okej position inför resten av detta dubbelmöte – men när Denys Harmash smällde in matchens sista balja för Dynamo Kiev i slutsekunderna, då kändes det också som att det hela dog ut. Åtminstone nära på.

Men å andra sidan; större skrällar har inträffat… På oddsmarknaden är Young Boys faktiskt knappa favoriter i den här enskilda matchen. Att de ska avancera vidare står däremot i så mycket som 6,50 x insatsen. Kanske är det till och med i viss underkant?

Lagens säsonger har nyligen startat. Dynamo Kiev har full pott efter tre matcher och står med det på förstaplatsen i ukrainska Premier League medan Young Boys även de har vunnit deras två inledande matcher av den inhemska serien och hittas på toppen av kullen. God form för båda parter! Förhoppningsvis kan det bädda för en underhållande match.

Sprudlande första halva

Och just en underhållande match tror vi på i denna match och mer specifikt – första halvlek. Det är den tanken vi har i bakhuvudet när polletterna ska investeras.

Nu skulle Young Boys komma vidare i kvalet vid ett 2-0-resultat, men jag har svårt att se dem förlita sig på att hålla nollan och tänker att de kommer vilja kliva på redan från start; chocka Dynamo Kiev och skaka liv i dubbelmötet.

Detta kan bädda för en tidig balja och oavsett åt vilket håll den kommer, borde matchen bara ta mer fart därefter. Om det är Dynamo Kiev som står för den måste hemmalaget göra minst tre och om det är Young Boys lär de bara få vatten på deras kvarn och höja intensiteten ytterligare.

Om vi tittar på Young Boys har de deras absolut främsta kvalitéer offensivt och deras Europamatcher brukar bli målrika historier. Addera på det att Dynamo Kiev har alla nycklar och möjligheter att såra ett jagande motstånd.

Över 1,5 mål i första halvlek spelas till 2,50 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål (första halvlek)
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:15, onsdag 2/8
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 39%
X: 27%
2: 36%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 42%