Speltips inför Gimnástic Tarragona – Granada 11/10: Nära på trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 11 October 2017

I och med det trötta matchutbudet tar vi spaden och gräver oss ner i den spanska andradivisionen och matchen mellan ett desperat Gimnástic Tarragona och uppflyttningsjagande Granada. Har vi en favorit i fara?

Det har krävts lite arbete för att hitta spelvärde denna, i fotbollens värld, matchsnåla onsdag, men här tycker vi oss ha vaskat fram siffror värda att investera i – och de ska nästan trippla den investerade insatsen, är tanken.

Om vi tittar tillbaka på fjolåret var det relativt knappa marginaler som Gimnástic Tarragona överlevde i den spanska andradivisionen – det krävdes en vinststreak på tre matcher i den absoluta slutspurten av serien. Nu är de, även om det ännu är tidigt att sia, på nytt illa ute; har enbart skrapat ihop fem pinnar på sju matcher och är med det nere i det röda tabellområdet.

Och på tal om överlevnad – Granada var inte ens i närheten av att klara kontraktet i förra årets Primera División, blev tokjumbo och har nu ställt in siktet på en återkomst till finrummet. Ganska lovande ser det också ut, då de hittas på den sista playoffplatsen, som nummer sex i tabellen, i ett fortfarande tajt toppskikt.

Vunnit tre raka

Som respektive formkurva ser ut, samt de krav- och önskebilder som finns hos parterna, är det inte svårt att ta ställning när vi erbjuds strax under trippla insatsen för att Granada ska vinna matchen.

Efter en trög start på spelåret har Granada växlat upp och verkligen visat att de ska vara och är en aspirant på uppflyttningsbiljetterna. De senaste veckornas prestationer har lämnat de besked som man kan behöva när en klubb trillar ner i seriesystemet, då det kan vara svårt att sätta etikett på dem – vilken klass som hålls…

Det har blivit tre raka vinster för Granada. 2-0-vinsten över Lugo senast imponerade lite extra.

Hemmalaget har snittat under en pinne per match och ser istället ut som en av de tydligaste nedflyttningskandidaterna. Fyra av de sju spelade matcherna har slutat upp i förluster, varav två av tre möjliga på hemmaplan.

Här saknar Gimnástic Tarragona försvarsklippan Daisuke Suzuki, avstängd. Förstås – ett avbräck! Även Granadas Pedro missar dock matchen efter ett rött kort förra veckan.

Summa summarum; visst ska Granada ses med större chans? De spelas med -0,5 mål (asian handicap), detsamma som den raka tvåan, fast med bättre odds, till 2,95 x insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Granada -0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,95 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, onsdag 11/10
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: