28 april 2018 Inter Juventus Speltips

Speltips, Juventus – Inter 5/2: Derby D’Italia!

Derby D’Italia! Matchernas match. Derbynas derby. En djupt rotad rivalitet och en pott som är så mycket större än bara tre pinnar. Juventus mot Inter sätter punkt för veckan som varit – och vi hoppas kunna pricka in ett fint spel i samband med det.

Det här med rivaliteten, hatet och allt som står på spel, förutom de tre pinnarna, är så pass känt att vi inte behöver dra det på nytt. Men hur som helst – här kommer det smälla! Är ni redo?

Annars är det ettan mot fyran i tabellen.

Juventus har dominerat den italienska klubbfotbollen med järnhand de senaste åren och kommer med all säkerhet fortsätta i samma stil. De har dock varit lite svajiga det här spelåret, åtminstone på bortaplan, och förlorar oväntat ofta. Är det ett tecken i tiden – att den stenhårda dominansen rullar mot sitt slut?

Även Inter, en storklubb, hoppas alltid kunna vara uppe i toppen och härja, men de har tappat enormt de senaste åren. Nu innehas dock plats nummer fyra i Serie A och det är bättre än väntat.

Rakt av positiva skadebesked från både Juventus och Inter. Mer eller mindre de bästa möjliga startelvorna kan presenteras.

Klar skillnad

Juventus och hemmaplan, det är en kombination som skrämmer upp de värsta av motstånd – i hela världen. Senast de förlorade i Turin var augusti 2015 och i årets Serie A har det blivit 11 vinster av 11 möjliga.

Att Inter då skulle ha mycket att sätta emot här?

Undertecknad ser fortfarande, deras fjärdeplats till trots, Inter som klart överskattade. Känslan är att de kommer droppa i tabellen och att en reaktion kan vänta nu efter att deras fantastiska svit bröts senast. Förlustsiffrorna i cupmatchen mot Lazio hemma skrevs 1-2.

De två senaste identiska mötena har Juventus vunnit med 2- respektive 3-0. Skillnaden brukar synas.

Det är klasskillnad här och vi kan inte se annat än att Juventus står som vinnare när vi summerar de här 90 minuterna. Dessutom med större siffror?

Juventus -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – klipper vi till 2,10 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 5/2
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 61%
X: 25%
2: 15%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%