Speltips, Las Palmas – Deportivo La Coruna 20/1: Målpartaj att vänta?

Spelbloggare Publicerat: 19 January 2017

Mot Gran Canaria! Deportivo La Coruna besöker Las Palmas i en svårtippad och öppen match. Vi tror på – fart och fläkt. Målpartaj?

Tian Las Palmas och femtondeplacerade Deportivo La Coruna. Inte den hetaste av matcher, ur betydelsesynpunkt?

Las Palmas kan vi räkna bort från såväl Europastriden som bottenditot. De kommer landa någonstans i mittenskiktet av tabellen, och det är väl det truppen räcker till för. Inte mer, inte mindre.

Nu är situationen kanske inte helt opressad för Deportivo, som från deras femtondeplats har sex pinnar ner till bottentrion. Det vore dock en skräll modellen större om det avståndet tappades in – dels för de bristande kvalitéerna som finns i den absoluta botten, men också för att Deportivo borde ha en till växel att sätta i.

Kevin-Prince Boateng är avstängd för Las Palmas och David Garcia skadad. Bland andra Pedro Bigas och David Simón är ännu frågetecken med osäkra skaderapporter. Gästerna kommer till spel utan Carles Gil, Bruno Gama, skadade, och Faycal Fajl som representerar sitt Marocko i Afrikanska mästerskapen.

God målpotential

Vad kan vi vänta oss av den här matchen?

Fart, fläkt – och mål! Det tror i alla fall jag.

Deportivo borde både vilja och kunna hålla en del boll här, mot den här typen av motstånd. Bidrar till en öppen och svängig matchbild, möjligen? Det kan bli en del maktkamp ute på planen och då öppnas matcherna lätt upp.

Och mål har det blivit på sistone när Deportivo varit ena halvan av en match. Sedan slutet av oktober, 14 matcher, har det målats åt båda håll i 11. Statistik som, såklart, stärker vår tro på att det här ska bli en underhållande historia. Inte minst på bortaplan har Deportivo varit sårbara, dessutom.

Las Palmas föll med 0-5 mot Barcelona senast. Blir en helt annan matchbild som väntar nu, men det är klart att sånt där tär på självförtroendet. I sex av deras tio senaste matcher har BLGM-spelet suttit. Då har tre av de matcher där spelet missat varit mot Atlético Madrid vid dubbla tillfällen och Barcelona vid ett annat.

Såklart att det är ett stort defensivt avbräck med Kevin-Prince Boateng out för Las Palmas, men som Deportivo brukar prestera på resande fot borde minst en balja kunna pillas in.

Fart och fläkt, maktkamp och – mål, var det…

BLGM – ja spelas till 1,92 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos! Köper spelet tio punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 20/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: