30 januari 2017 Las Palmas Valencia

Speltips, Las Palmas – Valencia 30/1: Måltankar – till 1,83

En ny vecka tar vid och under måndagen väntar en högintressant batalj från spanska Primera División, när Las Palmas ställs mot Valencia på Estadio Gran Canaria. På målmarknaden har vi hittat ett spelvärt objekt – vilket?

Mitten mot… mitten.

Nu kan vi väl ändå räkna bort Valencia från bottenstriden? Den stora besvikelsen ska först och främst inte behöva vara inblandade i den, och framförallt, nu med två raka vinster, har avståndet till bottentrion växt till sex pinnar – med två respektive en match mindre spelad än konkurrenterna runtom.

Las Palmas är, precis som väntat, i mittenskiktet av serien och cirkulerar – håller varken bättre eller sämre klass för det. För närvarande, elva i tabellen. Hur det är med formen är lite oklart; ”bara” 1-1 löstes senast hemma mot Deportivo La Coruna och innan dess föll man med 0-5 mot Barcelona. Annars sett bättre ut.

1,83x är i överkant

I och med Valencias pånyttfödelse – eller är det att ta i, månne? – blir det här en extremt intressant historia. Av bara materialet att döma ska Voros mannar inte ens vara nere på den undre tabellhalvan och tampas.

Och tittar vi till prestationen senast, var det spelårets utan tvekan mest solida. Extremt starka, i synnerhet på hemmaplan, Villarreal värjdes undan med 2-0. En nästintill perfekt utförd match.

Nu kommer Valencia på besök till ännu en hemmastark motståndare. Två parter som, utan tvekan, kommer jaga trean och med den kontringsskicklighet bortalaget visade upp senast, känns det som att målen blir nära till hands.

Vi kan också se att när Las Palmas mött lite bättre motstånd, sådana med momentum, på hemmaplan – att matcherna ofta öppnas upp och blir målrika.

Därtill har Las Palmas vissa problem i backlinjen; exempelvis är Aythami Artiles avstängd och Pedro Bigas skadad.

Gästerna har defensiva problem och 9/10 senaste matcherna har innehållit minst tre mål. 3/6 senaste för Las Palmas, men då har också deras matchbilder till stor del påverkats av motståndarnas kvalitéer.

Gillar överspelen och klickar i det på 2,5-målslinan till 1,83 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 30/1
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 29%
2: 35%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 48%