Speltips, Leipzig – Frankfurt 21/1: Kortspecial till 1,87

Spelbloggare Publicerat: 20 January 2017

Toppbatalj väntar i Bundesliga! Kan skrällkometen RB Leipzig, tvåa i serien, hålla standarden uppe efter uppehållet? När fyran Eintracht Frankfurt kommer till Red Bull Arena, skickas polletterna in på ett specialspel hämtat från kortmarknaden.

Som nykomlingar, till att vara i täten från start. En liten dipp före uppehållet innebar dock att Leipzig petats ner från tronen, av topptippade Bayern München, vilka man förlorade mot i den sista matchen. 0-3 i baken då och svenskstjärnan Emil Forsberg blev utvisad redan i den 30:e minuten.

Det innebär också att Forsberg missar den här matchen.

Frankfurt är en nästan lika stor raket som Leipzig. Från att ha landat som tredjejumbo och behövt kval för att överleva i förstadivisionen, till att 16 matcher in i den här säsongen vara placerade fyra. Succéreceptet? Det solida försvarsspelet! Bara 12 insläppta mål är siffror att stoltsera med.

Skadelistan är alltjämt ödesdiger för Frankfurt. Ännu inte kommit ut exakta besked när speltipset är skrivet. Det dyker upp närmare avspark på flera håll och kanter och här kan ni, från runt 24 timmar före avspark, se de preliminära startelvorna till höger här på sidan.

De åker på flest kort

Faller för ett specialspel, som betalar lite i överkant.

Det handlar om vilken sida som ska få syna flest kort – oddsen står i 2,80-1,87 samt med 4,60x för att de ska åka på exakt samma antal. Gula kort specifikt.

Finns mycket teknik och speed i Leipzig. Svårfångade spelare, som både hanterar att föra matcher som att ligga på lur och kontra effektivt – någonting som bidrar till att motståndarna brukar behöva en del tjuvnyp för att sätta stopp för dem.

På hemmaplan snittar Leipzig 1,3 ostskivor och deras motståndare hela 3,0. I 5/7 matcher har motståndarna varit den parten som fått syna flest på Red Bull Arena.

Helt annorlunda för Frankfurt, som lever mycket på deras solida försvarsspel. De spelar inte alls som ett klassiskt topp fyra-lag och det kan även avläsas i statistiken; på resande fot drabbas de av 2,5 ostskivor i snitt, motståndarna 1,6. Även på hemmaplan har de klar minusstatistik.

Flest gula kort: Frankfurt – spelas till 1,87x hos Bwin, som ni får 250 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Frankfurt
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 21/1
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: