23 november 2018 Speltips Ipswich West Bromwich

Speltips, Lincoln City – Ipswich Town 17/1: Målspel från kvällens TV-val

Tisdagens TV-match från FA-cupen, omspelen från den tredje rundan, bjuder Lincoln City och Ipswich Town på. Vi känner oss säkra att det här kommer bli en underhållande historia och investerar därför polletterna på målmarknaden.

21:00, Viasat Sport Premium och Viaplay. Det är vad som bjuds på i fotbollens TV-värld under kvällen, trots att det är en klubb från femtedivisionen och den andra från Championship som gör upp. Exempelvis spelar Burnley och Sunderland nästintill parallellt, med avspark kvarten tidigare.

Men som den förra matchen utvecklades är det kanske ett bra val, i rent underhållningssyfte.

Ipswich, som alltså huserar i Championship, var förstås enorma favoriter när de fick besök av detta Lincoln City, som slåss uppe i toppen av National League, senast. Resultatet? 2-2 i en match där Lincoln tog ledningen vid två tillfällen och spelade suveränt bra fotboll. Kan en liknande standard hållas nu, då finns alla möjligheter till avancemang.

Favoritskapet innehar Ipswich alltjämt dock. I skrivandets stund – måndag middagstid – står 1X2-marknaden i 3,60-3,60-2,25.

Goda målmöjligheter

Gillar målmöjligheterna starkt här, mellan två lag som haft öppna dörrar såväl offensivt som defensivt på sistone.

Den omvända matchen var en fantastiskt underhållande historia; chanserna byttes med varandra och Lincoln var inte där för att ställa upp försvarsmuren, vilket de annars hade kunnat tänkas, utan ville framåt och bidrog med allt de kunde till en underhållande och jämn batalj.

Här spelar de på hemmaplan – och rimligtvis borde de våga ännu mer då, Lincoln. Med ett skickligt, om än roterande, Ipswich på andra sidan planhalvan borde målen vara nära till hands.

Sju raka matcher har klivit över 2,5 mål för Lincoln medan statistiken för Ipswich är fyra i följd, eller sex av de sju senaste. Det har dessutom uteslutande varit i täta matcher med målen fördelade åt båda håll.

Över 2,5 mål spelas till smakrika 1,88 x insatsen hos världens största spelbolag, Bet365. Om du skulle sakna ett konto hos dem – får du 1 000 kronor i välkomstbonus här! Glöm inte att matchen dessutom kan ses i deras eminenta livestreamingtjänst.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 17/1
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 28%
X: 28%
2: 44%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 49%