Speltips, Liverpool – Wolverhampton 28/1: Fortsatta problem för Liverpool…

Spelbloggare Publicerat: 27 January 2017

Redan 13:30 kickstartar lördagens FA-cupen med den första fajten – och den står ett iskallt Liverpool och Wolverhampton för. Platsen är Anfield och därifrån slussas polletterna in på ett målspel till strax under dubbelt betalt.

Vad har hänt med Liverpool?

De verkar helt ha tappat fästet, klarar inte av att leverera och uppträder svajigt gång efter annan. I veckan toppades det med att semifinalen mot Southampton förlorades. 0-1 skrev siffrorna på Anfield och förlustditot var desamma i bortamatchen.

Nu har så lite som en enda av de sju senaste matcherna vunnits och det var i ett omspel mot Plymouth, som huserar i fjärdedivisionen…

Gästerna? En hyfsat besvikelse, det måste erkännas. ”Wolves” hittar vi på en anonym 18:e plats i Championship och med det är hoppet om att lösa en playoffbiljett helt sinat. Risken att trilla ur serien finns, men den är försvinnande liten – inte bara för det avstånd som skapats till bottentrion, utan också för den markanta kvalitetsskillnaden.

Det är lite svårt att veta var Wolverhampton står just nu – senast föll de med 1-3 borta mot Norwich, men det var en illa tajmad match. Vinst över Aston Villa dessförinnan och den första veckan under 2017 avancerade man vidare i just FA-cupen efter en 2-0-skalp mot Stoke – på bortaplan!

Underspelet klickas i

Semifinalförlusten mot Southampton var en käftsmäll för Liverpool, men det är också klart att revanschlustan växer till. Matcherna har dock radats upp tätt efter varandra och rotation, som det varit mycket av i FA-cupen, är fortsatt att vänta.

Vi kunde exempelvis se vilka löjliga problem Liverpool, med rekordunga startelvor, hade i den förra rundan mot Plymouth, som alltså spelar i fjärdedivisionen. Hemmamötet slutade 0-0 och omspelet vann man med knappa 1-0.

De kan knappast ha imponerat på en enda kotte då och det är uppenbart att Liverpool har problem som sitter djupt rotat. Anfallsspelet, som brukar vara så bra, har trubbats av totalt.

Wolverhampton uppträder rätt svajigt, absolut, men här väntas de ställa upp försvarsmuren. Full motivation också, såklart – det finns utrymme att satsa på cupen och att komma till en arena som Anfield är tillräcklig morot för spelarna.

5/6 senaste matcherna för Liverpool har klivit under 2,5 mål. För Wolves, 3/4 senaste.

Det kan dröja innan Liverpool får hål på ”Wolves”…

Därför – under 3,0 mål (asian handicap) spelas till 1,95 x polletterna hos Bet365. Det betyder att vi får insatsen tillbaka vid exakt tre mål, att spelet sitter vid färre och missar vid fler.

Hämta din 1 000-kronorsbonus hos Bet365 här!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 28/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: