Speltips, Manchester United – Watford 11/2: Hörnfokus!

Spelbloggare Publicerat: 10 February 2017

Det är hörnfokus på Old Trafford under lördagen, klassisk avsparkstid, 16:00, mellan Manchester United och Watford. Vi är rätt klara med hur matchen kommer utvecklas och slussar in polletterna på ett hörnspel.

Hämta en ny bonus: Vi listar Sveriges bästa odddsbonusar just nu. Klicka här för att komma till bonusguiden!

Efter 0-0-krysset hemma mot ett avsevärt mycket sämre Hull City, studsade Manchester United tillbaka senast – vann med 3-0 borta över mästarna Leicester. Resultatet må ha varit i överkant, men det är klart att sådana siffror imponerar och stärker laget inför framtiden. De är alltjämt sexa i tabellen och starkt inblandade i den här hårda fajten om Champions League-biljetterna.

Tajt är det, men konkurrensen hård. Det är bara serieledande Chelsea, som spurtat ifrån i rask takt, som ser ut att vara utom räckhåll. ”De röda djävlarna” har 14 pinnar upp till dem och de har nio ner till närmsta konkurrent i form av Tottenham.

I det desto mindre dramatiska mittenskiktet av tabellen parkerar Watford. Plats tio, alltså precis i mitten, innehas och det är väl på ett ungefär som väntat – om inte lite bättre. Laget är stabilt, men det är möjligt att de saknar spets för att på allvar ta nästa kliv. Formen är dock alldeles utmärkt; 2-1-vinsten över Burnley förra veckan följde upp ännu en trea med samma siffror, då borta över toppjagande Arsenal. Stärker tron på att en skräll är möjlig?

Vinner “hörnmatchen” klart

Med tanke på det Watford visat upp på sistone, kommer skrälltankarna direkt upp i huvudet. Trots allt, att vinna med 2-1 över Arsenal på Emirates och även med dito över ett stabilt Burnley – det stärker dem enormt.

Men skrälloddsen lockar inte alltför mycket…

Istället – hörnfokus.

Gästerna kommer bli svåra att knäcka för Manchester United, som tenderar att få det svårt i den här typen av matcher, mot den här typen av motstånd. Blir ofta mycket jaga, men att det blir svårt att nå ända fram.

Kombinerat med en hel del attacker längst flankerna, bäddar det ofta för – hörnor. Statistiken, snittet, på Old Trafford är 8,3 framåt och 3,7 bakåt. Mellanskillnaden för Watford borta är -1,3.

Ett massivt bollinnehav kan vi räkna iskallt med för Manchester United och således lockar också hörnspelen till deras favör.

Manchester United -4,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka om de skapar fyra fler – spelas till 1,86 x insatsen hos NordicBet.

  Rygga spelet hos NordicBet – Få 1 000 + 400 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United -4,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (Unik: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 11/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: