4 april 2018 Milan Inter Speltips

Speltips, Milan – Torino 12/1: Lyckan testas på 1X2-marknaden

Coppa Italia på menyn! På San Siro ska Milan och Torino mäta krafterna mot varandra – och då har vi en tanke om hur det kan sluta. Ett 1X2-tecken plockas ut och risken för oddsdropp ska ses som betydande.

En biljett till kvartsfinalen ligger i potten…

Ett Milan vars storhetstid är över och som suktar efter nya titlar tar cupen på största möjliga allvar – något som tränaren Vincenzo Montella uttalat; den bästa tänkbara startelvan kommer presentas, som det låter.

– Vi bryr oss om den här matchen och Coppa Italia, förklarar han enligt Soccerway inför matchen.

Från Serie A är det femman mot åttan. Milan har imponerat under spelåret och avståndet upp till CL-biljetterna är även de inom räckhåll. Öppet race, även om det är fördel för Roma och Napoli.

Torino har också studsat upp under spelåret! De är alltså placerade åtta i tabellen och hoppas i första hand stanna på den övre tabellhalvan.

Milan håller för favoritskapet

Ett fullt motiverat Milan, på San Siro – blir inte det lite väl tufft för Torino?

Gästerna lär också vara motiverade, men här borde det skilja en klass. Milan har växt flera nivåer och ska ses som en av de främsta utmanarna i Coppa Italia, som det alltså satsas fullt ut på.

Förra året föll Milan mot briljanta Juventus efter övertid i finalen – enorm revanschlusta nu, såklart.

Känslan är att Torino kanske tar lite lättare på uppgiften; de har haft lite av en nedåtpekande formkurva och kanske håller prestationen främst? Redan om fyra dagar möter man just Milan i serien och det är lite av en måstematch för dem, om en Europaplats ska kunna lösas.

På bortaplan är Torino dessutom rätt tunna, till skillnad från hemma var de är fantastiskt starka. Halvdana prestationer liksom resultat, speciellt när nivån på motståndet höjts. På San Siro föll de med 2-3 mot just Milan i augusti månad.

Det finns frågetecken runt Ignazio Abate och Luca Antonellis vara eller icke vara inför matchen. Oavsett vad, så hittar undertecknad värde i spelen till Milans favör.

Den raka ettan spelas till 2,17 x polletterna hos Betsafe (Unik: 1 500 kronor välkomstbonus).

Speltips:

Speltips: Milan vinner, rak etta
Odds: 2,17 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 12/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 46%
X: 28%
2: 29%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%