Speltips, Pescara – Sassuolo 22/1: Superodds uppdukat på målmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 21 January 2017

Det är kniven mot strupen för Serie A-jumbon Pescara när de ställs mot besvikelsen Sassuolo hemma på Stadio Adriatico. Det är som upplagt för ett målpartaj, menar vi – oddssättarna annorlunda. Det lämnar oss fint värde!

Det är allt annat än chockerande att Pescara hittas där de är i tabellen, som jumbo. 19 matcher in i serien har så lite som nio pinnar spelats in för nykomlingen och då fick de tre av dessa som en skänk från ovan, mot just Sassuolo. Det omvända mötet hade Sassuolo 2-1 i, men matchen fick avgöras på skrivbordet och Pescara tilldelades vinsten.

Så med andra ord; 19 matcher och noll vinster…

Sassuolo var lite av en raket förra året och lyckades till och med lösa en Europabiljett. Fanns en del hopp om att de skulle fortsätta leverera nu, tankar om att det finns potential i truppen. Därför en klar besvikelse att det hittills bara landat i en anonym sextondeplats. Kontraktet bör dock inte vara i fara då bottentrion hamnat långt på efterkälken.

Saknas en rad spelare hos båda parter. För Sassuolo, bland andra Biondini och Magnanelli medan Pescara framförallt har problem i backlinjen; Zampano och Campagnaro är två som saknas.

Mål, mål, mål!

De som ska sätta tonen i matchen är Sassuolo, bortaplan till trots. Men Pescara kommer utan tvekan följa med i tempot och knappast parkera bussen för att bevaka den pinne de har från matchstart här.

Tror således att det kan bli en rätt underhållande match.

Sassuolo har deras främsta kvalitéer i offensiven, medan defensiven är desto tunnare – något som resultaten också avslöjar, framförallt på bortaplan där de är extremt sårbara. Fortsatt sett svajigt ut på sistone; 1-2 i baken hemma mot Cesena senast i cupen. Dessförinnan en 4-1-kross av Palermo.

För Pescara har sex av de åtta senaste matcherna innehållit minst tre baljor, mycket på grund av det urusla försvarsspelet.

I den här typen av matcher måste Pescara jaga tre poäng, för att hoppet om förlängt kontrakt inte ska släckas helt och hållet. Med två svajiga försvar på planen så blir då målen nära till hands.

Över 2,5 mål spelas till finfina 1,90 x insatsen hos Unibet, som ni öppnar upp en 1 000-kronorsbonus hos via denna länk och dessutom kan se matchen hos! Undertecknad hade plockat den runt 15 punkter neråt, så att spelvärdet finns där är tveklöst.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 22/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: