7 januari 2017 Preston Arsenal

Speltips, Preston – Arsenal 7/1: Unibet sticker ut hakan

Korten står i fokus när Arsenal besöker Championshiplaget Preston North End på Deepdale Stadium. Känslan är att en fysisk match kan vara att vänta och när en bookie sticker ut hakan på kortmarknaden, försöker vi utnyttja det.

En herrans massa cupmatcher bjuds på under lördagen och den sista av dessa är mellan Prestion North End, huserandes i Championship, och jätten Arsenal. En ”walk in the park” för bortalaget?

Medan Arsenal fajtas om medaljerna i Premier League, cirkulerar Preston runt i mittenskiktet av andradivisionen. Det är med andra ord enorm klasskillnad mellan parterna, men som så ofta i de här skeden av cupen, den tredje rundan exakt, brukar det roteras hejvilt bland de mer namnstarka lagen.

Det här med FA-cupen kan Arsenal extremt bra; spelåren 2013/14 och 2015/15 vann de faktiskt hela kalaset – under hela 2000-talet, vid fem tillfällen, vilket till och med är flest. Cupspecialister deluxe – och det är trots allt en rätt stor trofé, den i FA-cupen.

Kortpolletter – in!

Eftersom Arsenal både väntas rotera friskt och spelar på bortaplan, borde Preston åtminstone kunna hålla ihop det på ett acceptabelt sätt.

Om inte lösa ett resultat, borde det i alla fall kunna bli nerv – och om matchen hålls tajt, då ökar förstås sannolikheten för att vi får se kort på Deepdale Stadium.

Preston spelar rätt fysiskt och har fördel i det momentet – den fysiska kampen, duellspelet. Borde vilja sätta tonen här inför hemmapubliken, få Arsenalspelarna att visa respekt för dem.

På Deepdale Stadium snittar Prestons matcher 4,5 ostskivor och Arsenals bortasnitt är exakt detsamma. Räkna därtill att vi inte plockar in de röda korten i den statistiken, vilka räknas som två.

Matchens huvuddomare heter Robert Madley och 16 av hans 18 senaste dömda matcher har innehållit minst tre kort. Passande domare när man sitter på ett överspel…

Här är kortlinan på 2,5 med överspelet som rätt klar favorit hos de flesta bookies – och där sticker Unibet ut hakan, och menar istället att det ska vara underdog kontra övern. Lämnar oss fint spelvärde.

Över 2,5 kort spelas till 1,94x hos Unibet, som ni får 1 000 kronor att spela för hos!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 kort
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 7/1
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 13%
X: 25%
2: 69%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%