9 november 2019 Brest PSG Speltips

Speltips, PSG – Metz 11/1: Målpolletter – in!

Vi riktar strålkastarljuset på Parc des Princes och kvartsfinalen mellan Paris Saint-Germain och Metz i den franska ligacupen. Motivation, hemmaplan och klass talar för PSG – blir det här en bekväm historia?

Spelåret har inte blivit vad Paris Saint-Germain önskat.

Zlatan Ibrahimovic lämnade och trots det var favoritskapet att vinna Ligue 1 på förhand enormt – truppen är i särklass namnstarkast – och nu, 19 matcher in i serien, är man inte bättre placerade än trea och till toppen av kullen skiljer fem poäng.

Cupsuccéer skulle förstås inte bli något riktigt plåster på såren för PSG om de inte skulle förmå att vinna serien. En storklubb av den här kalibern, som borde vara så pass dominant, kan dock inte vifta undan cuperna – det finns ju trots allt också titlar att hämta där.

Metz har också kniven mot strupen i Ligue 1, var de hittas på tredjejumboplatsen, den som leder till kval neråt i seriesystemet. Som nykomlingar är det allt annat än överraskande att de är just i det skiktet av tabellen och cirkulerar. Finns kraft att överleva?

Metz nollas?

Flera av de pjäser som ställdes åt sidan i PSG:s förkrossande 7-0-vinst över Bastia i Franska cupen, väntas medverka här. Och bredden som finns i truppen är unik i den franska klubbfotbollens mått mätt.

Det är med andra ord en stark startelva som kommer presenteras från PSG.

Metz, ja. Hur motiverade är de egentligen? Klart de vill knäppa en storklubb som PSG på näsan, men det givetvis måste man måste fokusera på att överleva i serien. Bara det blir tufft nog.

En passande uppgift för PSG, således? Ett klart sämre och halvmotiverat motstånd.

Tar fokus på målmarknaden. Metz har inte mycket till kvalité framåt i banan, snittar ett mål per match, och i de fem senaste förlustmatcherna har de blivit nollade.

Här sticker NordicBet ut näsan och erbjuder hela 1,92 x insatsen för att Metz inte ska hamna i målprotokollet – bättre betalt än konkurrenterna dukar ut för att PSG både ska vinna och hålla nollan.

Metz under 0,5 mål spelas alltså till 1,92x.

Saknar du ett konto hos NordicBet? Via oss får du en unik välkomstbonus hos dem – på 1 000 + 400 kronor!

Speltips:

Speltips: Metz under 0,5 mål
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (Unik: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, onsdag 11/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 88%
X: 10%
2: 4%
Över 2,5 mål: 75%
Under 2,5 mål: 27%