8 januari 2017 Real Betis Leganés

Speltips, Real Betis – Leganés 8/1: Stort spelvärde uppdukat

Ett superodds är uppdukat i söndagens fajt mellan Real Betis och Leganés på Estadio Benito Vallamarin. Vi plockar ut ett 1X2-tecken och hittar värde mer än 20 punkter neråt. Oddsdropp kan vara att vänta – därför uppmanar vi; skynda, fynda!

En vinst på de 11 senaste matcherna, varav två av dessa i cupen – har verkligheten hunnit ifatt Leganés? Smekmånaden är över och sakta men säkert har nykomlingarna sjunkit i den nu haltande tabellen. Fyra pinnar skiljer dem från det röda tabellområdet och de är således heta kandidater till att bli en del av bottentrion.

Lite bitter eftersmak för Real Betis efter att precis innan uppehållet ha trillat ur cupen, trots vinst i hemmamötet. De har dock haft bra med tid för att slicka såren och alltför hårt satsade man ändå inte på cupspelet. Real Betis är bara två pinnar ovanför just Leganés, men när spelåret ska summeras borde det avståndet vara klart större.

Felipe Gutiérrez och Joaquín, skadade, saknas för Real Betis. Större frånvarolista i Leganés med Alexander Szymanowski, Diego Rico, Robert Ibanez, Serantes och Koné skadade samt Iago Herrerín avstängd.

Ettan måste spelas

2,15 x polletterna för den raka ettan? Det förstår jag inte alls varför vi får.

1,90-1,95x hade varit mer rättvisande.

Real Betis kommer vi hitta uppe i mitten av tabellen när spelåret ska summeras, är min tanke. Kanske den undre halvan, men åtminstone en bra bit ifrån bottenskiktet. Detta till skillnad från Leganés, som hör hemma i botten och ingen annanstans.

Hemma på Estadio Benito Vallamarin har Real Betis visat klassen på sistone; har 3-1-0 i formraden. Vann senast med 1-0 över ett starkt Athletic Bilbao. På bortaplan lyckades Leganés bjuda på flera skrällar i början av säsongen, men har nu 0-1-3 i den formraden – alltså helt den omvända från Betis hemma.

Med hemmafördelen och den klasskillnad som ändå råder, borde Real Betis ses som större favoriter, med minst 50% chans att vinna.

Den raka ettan spelas till 2,15 x insatsen hos Betway, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Real Betis vinner, rak etta
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15, söndag 8/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 30%
2: 25%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 64%