6 mars 2018 PSG Real Madrid Speltips

Speltips, Real Madrid – Celta Vigo 18/1: Kvartsfinaltankar…

Sviten på 40 matcher utan förlust bröts senast – kommer Real Madrid tillbaka på rätt spår direkt? Nästa uppgift; match nummer ett av två i dubbelmötet mot formstarka Celta Vigo i Copa del Rey. En öppen historia?

Nytt rekord, 40 tävlingsmatcher i följd utan förlust. Där bröts Real Madrids suveräna svit efter att ha tappat 1-0 till 1-2 under de avslutande åtta minuterna borta mot Sevilla senast – och med det har toppstriden på allvar öppnats upp i Primera División.

Samma motstånd värjde Real Madrid undan med 6-3, 3-0 hemma och 3-3 borta, över två möten i Copa del Rey, matcher som båda också spelats under 2017.

Celta Vigo hade en ännu mer bekväm resa i åttondelsfinalen – krossade Valencia med 6-2. Redan det första mötet, på bortaplan, lyckades de vinna med hela 4-1 och de återstående 90 minuterna skulle mer eller mindre bara spelas av.

I seriespelet står Celta Vigo på en fullt acceptabel åttondeplats – men visst är siktet inställt på en Europabiljett? Bara om runt en månad väntar ju Europa League-slutspel…

BLGM-spelet suttit i fyra raka inbördes möten

Öppet och målrikt – ja, det är min tanke inför matchen.

Real Madrid på hemmaplan, det betyder alltid – full fart framåt. Här har man dessutom stärkt offensiven i truppen med att plocka in Cristiano Ronaldo och Isco, som annars är två spelare som brukar vilas i de här sammanhangen.

Det är inte sällan som Real Madrid blir sårade när de kliver på framåt, även om det nödvändigtvis inte betyder att uteblivet resultat. Försvarsspelet har dessutom sett rätt svajigt ut på sistone; fem insläppta på två matcher – båda mot Sevilla.

På andra sidan planhalvan ska ett formstarkt Celta Vigo stå. De står stärkta med fem raka vinster och ska ses med stor chans att åtminstone kunna hitta nätet. Oavsett om det roteras lite, finns det bredd i offensiven.

Fyra raka inbördes möten har innehållit mål åt båda håll – femte raka nu?

BLGM – ja synas till 1,95 x insatsen hos William Hill, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos! Spelet borde fungera åtminstone tio punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:15, onsdag 18/1
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 11%
2: 5%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 48%