23 november 2017 Köln Arsenal

Speltips Röda Stjärnan – Arsenal 19/10: Delikat målspel

Arsenal reser ner till Belgrad i Serbien och ställs där mot klassiska Röda Stjärnan i deras kommande Europa League-match. Med tilltro till ”Gunners” offensiv, men allt annat än tilltro till defensiven landar det hela i ett speltips från målmarknaden.

Serbisk fotboll har en rik historia, men långtifrån den status som de en gång haft ute på Europascenen. Den inhemska serien byter Röda Stjärnan och Partizan av att vinna – nu leder Röda Stjärnan, efter en suverän serieupptakt.

Även Europa League har varit en succé hittills. Oavgjort mot BATE och en oväntad bortavinst över tyska Köln placerar dem på andraplatsen, bakom just Arsenal.

Precis som väntat har ”Gunners” kammat fullt. 0-1 vändes till 3-1 mot Köln i premiären och trots ett svajigt försvarsspel kunde de vinna med 4-2 när BATE besöktes. Detta är det första tillfället sedan 90-talet som klubben inte finns med i Champions League och det är uppenbart att Premier League satsas på främst. Fortsatt rotation här, med andra ord.

Ändå har de inte alls fått till det i årets PL-spel, varpå buropen mot Arsené Wenger eskalerat ytterligare. Helgens bortamatch mot Watford förlorades till och med, 1-2. En total missberäkning.

 

Denna rotation behöver dock inte tära alldeles för hårt på offensiven, kontra defensiven. På bänken mot Watford hittades bland andra Mesut Özil, Theo Walcott, Oliver Giroud och Jack Wilshere. Spelar troligtvis här således. Som ni hör; mest offensiv kvalitet. Stor sådan, också.

Eftersom Laurent Koscielny inte spelat i Europa League och dessutom står som skadad inför den här matchen, kan vi fortsätta räkna med en tunn trebackslinje. Nya rapporter talar också om att Calum Chamers comeback får dröja längre än väntat. Fanns hopp över att han kunde spela här.

Så, en försvarslinje som inte kan litas på. Det har de bevisat förut.

Sedan ska Röda Stjärnan knappast underskattas. De har löst en hel del fina resultat ute i Europa på senare år och har makalösa 9-0 på de två senaste matcherna hemma i Serbien, en serie- och en cupmatch.

Det skriker mål, eller hur?

Över 2,5 mål baljor i matchen synas till 1,82x. Betsson med oddset.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)
Spelstopp: 19:00, torsdag 19/10
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 21%
X: 26%
2: 56%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 49%