19 augusti 2018 Torino AS Roma speltips Serie A

Speltips inför Roma – Villarreal 23/2: Måltankar från betydelselösa returen

Dubbelmötet mellan Roma och Villarreal, som hade potential att bli en riktig höjdare, är redan dött när de inledande 90 minuterna är avverkade. Spelvärde har ändå hittats från returen på Stadio Olimpico i Rom.

Vad sysslade Villarreal med på El Madrigal, där de annars brukar vara så starka, i det första mötet av dessa två? Efter 45 minuter var uppförsbacken på ett mål och i den andra halvleken smällde eminente Edin Dzeko in ett äkta hattrick för Roma. 0-4 i baken – i en match de var favoriter i på förhand.

Nu väntar en lika betydelselös som ointressant match på Stadio Olimpico. Det som kan få den sevärd är väl mer eller mindre bara att det är två namnstarka parter som möter varandra, två stora och populära klubbar. Annars, nja, kallt…

Roma har roterat en herrans massa i årets Europa League, men ändå kunnat hålla standarden uppe. Gruppspelet vanns utan större problem, med en nolla i förlustkolumnen, och även allt som allt är formen bra; fem raka vinster och 10/11 senaste vunna.

Gästande Villarreal har varit en besvikelse under spelåret – och ska ses som en sådan när de bara är sexa i tabellen. Åtminstone plats fyra, den som betyder kval ut i Europa, ska man bara vara med och slåss om – nu skiljer hela sex pinnar upp dit. Kan det hämtas in?

Villarreal spikar igen?

Det kommer roteras kraftigt åt båda håll. Blir en chans att lufta spelare som normalt står utanför startelvorna och även om dem vill visa framfötterna, är det klart att förutsättningarna kommer sätta sin prägel på matchbilden.

Tror inte heller att Villarreal vill kliva ut och visas lika sårbara som senast, utan sätta försvarsspelet. Inte den klassiska blunda och köra-mentaliteten som kan komma fram matcher som denna annars.

Mer framåtlutat från Roma möjligen, men ett Villarreal som bevakar lite?

Risken – för den neutrale åskådaren – är också att matchen tappar intensitet desto längre den lider, i takt med att resultatet är ointressant och spelarna inte vill ta ut krafterna i onödan.

Kanske får äta upp det här, men underspelen lockar och kan spelas med en mindre summa.

Under 2,5 mål faller valet på till de 2,10x som dukas ut av 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få tripplad vinst på första spelet!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (Tripplad vinst första spelet)
Spelstopp: 19:00, torsdag 23/2
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 25%
2: 19%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 48%