Speltips, Sampdoria – Roma 29/1: Ett odds som kommer droppa

Spelbloggare Publicerat: 28 January 2017

Galet spelvärde är uppdukat inför söndagsfajten mellan Sampdoria och Roma – och oddsdropp är att vänta till närmare avspark. Skynda, fynda!

Sampdoria har, efter en bra första del av spelåret, tappat all stil på sistone. Senaste vinsten, den kom så sent som i början av december och sedan dess har sju matcher spelats, vilket landar i två kryss och fem förluster. Dessutom har de inte förmått att hitta nätet på tre matcher efter varandra. Kris? Absolut.

Medan det krisar, stormar och regnar kritik för Sampdoria, är situationen helt den motsatta för Roma, som nu vunnit fem raka matcher – och det har inte sett ut som det brukar. Istället för full rulle åt båda håll, har försvarsspelet varit exceptionellt, världsklass, och nollan är nu hållen i fyra raka matcher. Sällsynt bra siffror i en europeisk toppdivision.

Det råder lite problem i Sampdorias backlinje, när Pedro Pereira är avstängd och Jacopo Sala skadad. Annat för Roma, vars enda nämnvärda avbräck är på Mohamed Salah, Afrikanska mästerskapen.

30 punkter bättre betalt

Sampdoria förmår inte att hitta nätet. Roma radar upp de hållna nollorna. Väntar således en målsnål batalj? Icke!, menar undertecknad.

Givetvis är det här en trend för Roma, de tajta matcherna och hållna nollorna. Kvalitéerna finns framförallt i offensiven och det borde bara vara en tidsfråga innan det börjar sprudla runt Roma på nytt. Varför inte här?

Sampdoria presterar under all kritik just nu, men är fullt kapabla på hemmaplan. Möjligt att de här mållösa matcherna svetsar in sig i huvudena på spelarna – och att det lätt blir så att de kliver på lite väl tufft, sett till motståndets kvalitéer och därför blir sårbara.

Senast för en och en halv vecka sedan möttes Roma och Sampdoria i Coppa Italia, då på Stadio Olimpico, vilket slutade i en 4-0-kross för Roma. Positiva minnen för spelarna och där fick vi ett bra smakprov på vilka offensiva kvalitéer laget besitter.

Fyra raka inbördes matcher har klivit över 2,5 mål och de två senaste över 3,5. Melodin ljuder – målrikt…

Givetvis är det här lite av en chansning, men att värdet finns där är tveklöst – över 3,5 mål spelas till 3,00 x insatsen hos William Hill (1 000 kronor bonus) och det är hela 30 punkter bättre betalt än den konkurrent som är närmast. Oddsdropp är nästan helt säkert att vänta och vi uppmanar att; skynda, fynda!

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 29/1
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: