14 mars 2020 Watford Leicester Speltips

Speltips, Southampton – Leicester 22/1: Oenighet på hörnmarknaden

Spelbolagen är helt oense på en av hörnmarknaderna inför söndagens tidiga Premier League-batalj. Göra upp ska Southampton och Leicester – och vi plockar ut en 1,85-oddsare.

En besvikelse, mot en annan.

Southampton levererar stundtals, men får inte upp rytmen över tid, vilket deras trettondeplats är en stark indikator på. Vi har blivit vana med att de lyckats få spelare att blomma enormt de senaste åren, men nu är frågan; finns verkligen materialet för att utmana om Europaplatserna? Känslan – nja.

Ännu värre för Leicester, som på något vänster lyckades vinna hela kalaset förra året. Den europeiska toppfotbollens största skräll i modern tid? Nu har de dippat ihop, sticker upp då och då, men hittills inte räckt till mer än en blek femtondeplats.

”The Saints” ser ut att få tillbaka Virgil van Dijk och Ryan Bertrand i spel, vilket är stora plus. José Fonte kommer inte medverka eftersom han uttryckt en vilja att få lämna klubben. Leicester saknar Leonardo Olloa, skadad, samt trion Riyad Mahrez, Islam Slimani och Daniel Amartey som alla är och spelar i Afrikanska mästerskapen.

Underspelet klipps

Här är det hörnfokus, alltså.

Tänker att det kan bli en match där båda parter stundtals får föra dansen. Mer för Southamptons del med största sannolikhet, men knappast så att de kommer möta en försvarsbuss.

I snitt skapar Southampton 5,3 hörnor per hemmamatch medan Leicester släpper till 5,2 på bortaplan.

Spelbolagens åsikter är vitt skilda på hörnmarknaden. Vissa bookies har Southamptons lina på 5,5, till och med som underdog – andra 6,5.

Känns klart mer rättvisande med de förstnämndas värdering, menar jag. Gillar därför underspelet på 6,5-linan. Absolut det bästa alternativet.

En annan faktor som kan tala för underspelet är att Leicester har förbannat svårt att leverera på bortaplan. Om Southampton inte hamnar i uppförsbacke, minskar också chansen att skapa hörnorna till följd av att positionerna inte pushas upp.

Southampton under 6,5 hörnor spelas alltså till 1,85x. 24hBet är platsen och hos dem får ni €50 i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Southampton under 6,5 hörnor
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 kr bonus)
Spelstopp: 13:00, söndag 22/1
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 27%
2: 19%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 61%