4 februari 2017 EttKryssTvå

Speltips, Stoke – Watford 3/1: 1X2-tecken plockas ut

En på förhand mindre het fajt väntar mellan Stoke och Watford, som båda är helt ur form. Vi ser ändå den ena parten som snäppet vassare just nu och anser det motiverat att lämna förtroendet i deras händer.

Att Stoke har enorm potential är de flesta överens om, men de har inte alls lyckats få fäste i tabellen och på nytt droppat flera hack i den haltande tabellen. Faktum är att de inte är bättre placerade än på en anonym fjortondeplats i tabellen – och således en klar besvikelse.

De närmsta veckorna väntar ett klart mindre tufft spelschema än de haft på sistone för ”The Potters”. Chans att kliva upp?

En pinne och plats ovanför Stoke, hittas Watford – ett område det är rätt väntat att de skulle cirkulera runt i. De ska vara alldeles för bra för att på allvar dras in i bottenstriden, men saknar kraft för att utmana uppåt. Precis liksom för kvällens motståndare är formen inte speciellt bra.

Fördel Stoke

Visst, Stoke har fem raka utan vinst och Watford ”bara” fyra – men känslan är att de senare nämnda ändå är klart kallare just nu. Och det är just det som är skillnaden, inte för att Stoke på något sätt varit bra.

Det Watford visade upp mot Tottenham under nyårsdagen var under all möjlig kritik, och förlustsiffrorna skrevs också 1-4, vilket följde upp en undermålig prestation när Crystal Palace kom på besök till Vicarage Road. Rent flyt att det blev en pinne där.

En av orsakerna till Watfords kräftgång? De makalösa skadeproblemen. Mot Tottenham hade man fyra akademispelare på bänken till följd av dem – och nu fylls frånvarolistan på med Amrabat och Zuniga. Upp mot tio spelare kommer ställas åt sidan!

Stoke har haft ett oerhört tufft spelschema på sistone, men mer ska ändå kunna krävas. Känns som att de får en bra chans att hitta tillbaka på rätt spår här – mot en motståndare som undertecknad menar är klassen sämre, även när de har hela truppen intakt.

Därtill får ”The Potters” tillbaka Marko Arnautovic, som varit avstängd några veckor, i spel. Stort, stort plus.

Även det faktum att Stoke haft en dags mer vila – tre mot två – bidrar nu när spelschemat varit så tajt. Ännu värre att gå runt på en så pass tunn trupp som Walter Mazzarri fogar över just nu.

1,87 x polletterna är ändå acceptabelt betalt för den raka ettan och den synas med glädje. Oddset hittas hos 24hBet och hos dem får ni €50 i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Stoke vinner, rak etta
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 3/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 27%
2: 20%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%