8 december 2017 Stuttgart Bayer Leverkusen

Speltips, Stuttgart – Fortuna Düsseldorf 6/2: Befogat favoritskap

Måndagens matchutbud är tunt, men vi har hittat ett finfint speltips från den tyska andradivisionen. Stuttgart, som kan ta täten i serien, välkomnar Fortuna Düsseldorf till Mercedes-Benz Arena som klara favoriter. Förvaltar de favoritskapet?


Kampen om uppflyttningsbiljetterna till Bundesliga är spännande, tajt och underhållande. Det är faktiskt anmärkningsvärt; mer än halvvägs in i serien har vi tre klubbar på samma antal pinnar, 35, och dessutom står de på samma målskillnad, +10.

Men i den där kampen är det fördel Stuttgart eftersom de endast har 18 matcher spelade, till skillnad från Hannover 96:s och Eintracht Braunschweigers 19. Finns även ett par outsiders som jagar underifrån. Toppchans för Stuttgart att rycka ifrån…

Fortuna Düsseldorf hade en rätt bra position, men säckade ihop i slutet av 2016 och i omstarten för mindre än en och en halv vecka sedan föll man med 0-3 mot Sandhausen – på hemmaplan. Käftsmäll av den hårdare varianten! Nu är fem raka matcher utan vinst uppradade.

Tobias Werner och Hans Nunoo Sarpei står som osäkra för värden medan Düsseldorf har frågetecken runt Andre Hoffmann och förstakeepern Michael Rensing.

Smakrik etta

Nu ser siffrorna kanske inte jättesexiga ut, men visst finns det värde att tälja på Stuttgart?

Vi ska inte glorifiera Stuttgart, måla ut dem som totalt dominanta – men de är klasserna bättre än Fortuna Düsseldorf. Utan tvekan. Tabellen visar det, prestationerna och truppappren likaså.

Nu kan Stuttgart kliva upp i topp, vid händelse av oavgjort eller bättre, och de kommer med en 1-0-vinst över jumbon St. Pauli i bagaget. Klassisk omstartsmatch, där maskineriet var svårstartat. Alltjämt – tre pinnar. Stärkande.

Gästerna har inte imponerat ett dugg på sistone; blev totalt överkörda av Sandhausen i omspelet och självförtroendet fortsätter sjunka. Att det ska vända? Absolut. Men i en sån här typ av match? Nja.

Klasskillnad, hemma- och formfördel. Har faktiskt svårt att se det landa i någonting annat än en hemmavinst…

Den raka ettan spelas till 1,65 x polletterna hos 24hBet.

  Rygga spelet hos 24hBet – Få €50 bonus!

Guide: Spelbolagens bästa bonusar

Vi har samlat de bästa bonusarna från mängder av spelbolag. Guiden uppdateras löpande, missa inte marknadens bästa bonusar!
Klicka här för att se alla oddsbonusar

Speltips:

Speltips: Stuttgart vinner, rak etta
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 20:15, måndag 6/2
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 61%
X: 25%
2: 17%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 49%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!

Jämför casinon