14 januari 2017 Tottenham West Bromwich

Speltips, Tottenham – West Bromwich 14/1: Polletterna ska dubblas

Det blåser varma vindar i norra London. Tottenham är tillbaka på White Hart Lane, dit West Bromwich välkomnas. ”Spurs” är stora favoriter av oddssättarna, men finns det ändå möjlighet att hämta en hacka på spelen till deras favör?

Sex raka vinster, en av matcherna i cupen och resterande i serien, stärker Tottenham enormt inför framtiden. Senast avancerade man vidare i cupen efter 2-0 hemma mot Aston Villa och dessförinnan var siffrorna exakt desamma när serieledande Chelsea kom på besök till White Hart Lane, vilket innebar att motståndarnas svit på 11 vinster i följd bröts.

Gästande West Bromwich har överraskat positivt under spelåret; är faktiskt uppe på åttondeplats. Kan standarden för att hållas uppe för att stanna på den övre tabellhalvan? Känslan – tveksamt! Det blev en lika oväntad som illavarslande 1-2-torsk hemma mot Derby, huserande i Championship, i FA-cupen senast.

Goda skadebesked från ”Spurs”, som har Erik Lamela out. Viss osäkerhet runt ett par pjäser i WBA, bland andra Jonny Evans riskerar att missa matchen. Ändå; småpotatis…

Vinner med minst två mål

Tror inte att West Bromwich har styrkan att stå emot Tottenham just nu. Det skiljer ett par nivåer och med styrkan av hemmaplan samt den fantastiska formen, luktar det en stabil hemmavinst.

Gästerna borde droppa ett par hack till när spelåret ska summeras. Har de ens en trupp för den övre halvan? Tveksamt.

Hård käftsmäll nu senast för WBA också, när man åkte ur FA-cupen. De har också haft problem när de ställts mot toppmotstånd; förlorat över Arsenal, Manchester United, Chelsea, Manchester City och Liverpool – alla i topp sex. Under den här perioden har man inte förmått att lösa en enda pinne mot någon motståndare i det tabellskiktet. Det senaste tillfället? Hemma mot just Tottenham, 1-1.

Blir det att bekänna färg för West Bromwich även här?

Sex raka vinster för Tottenham, som känner blodsmak i titelstriden. Prestationen mot Chelsea, 2-0-vinst, var extremt solid och den visade att de är att räkna med. På allvar.

Gillar vad Tottenham visat upp under mer eller mindre hela spelåret. Som situationen ser ut just nu borde de lösa en relativt bekväm trea…

Tottenham -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – synas till dubbelt betalt hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 14/1
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 74%
X: 18%
2: 8%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 49%