11 mars 2017 EttKryssTvå

Speltips, West Ham – Manchester United 2/1: En underhållande historia?

Vi tar oss till London Stadium, var formstarkt ställs mot formstarkt i West Ham och Manchester United. Känslan är att en underhållande och öppen match väntar oss. Målpartaj?

Formstarkt mot formstarkt, alltså, men mycket som skiljer dem åt i tabellen.

West Ham, som var ett av de stora utropstecknen förra året, öppnade spelåret på ett uruselt sätt och har ännu inte kunnat väga upp sviterna från den perioden, bra form till trots. Innan 0-1-förlusten mot Leicester senast hade tre raka vinster radats upp och innan dess löstes oavgjort, 2-2, borta mot Liverpool.

Även Manchester United har svikit och mer eller mindre kunnat räknas bort från titelstriden sedan en bra tid tillbaka. Nu har dock Zlatan Ibrahimovic och hans kamrater fått stil på sakerna och är sexa, med bara tre pinnar upp till tredjeplatsen som innehas av lokalrivalen City.

Kan bli på tal om viss rotation med det täta spelschemat. Wayne Rooney och Luke Shaw är två spelare som missar matchen för United.

Spelet suttit i fyra raka inbördes möten

Mycket boll, massiv press och massvis med målchanser – ändå lyckades West Ham inte få hål på Leicester senast, utan förlorade med 0-1.

Reaktion nu?

Det finns klass framåt i West Ham, med spelare som Dimitri Payet och Andy Carroll och man har haft bra leverans på sistone. Även om resultaten i de lite tuffare fajterna varit usla, brukar man förmå att i alla fall hitta nätet.

Under 2016 har lagen mött varandra vid fyra tillfällen, varav samtliga bjudit på mål åt båda håll.

Alldeles för stort favoritskap för Manchester United här. Formen må vara suverän, men det här är en tuff bortamatch. En favorit i fara – och de ska kunna såras.

Och sedan har United faktiskt släppt in mål i de två senaste matcherna, på hemmaplan och vinster, mot Middlesbrough och Sunderland – klart enklare motstånd än nu.

Tror det blir öppet och målrikt! Slutsats?

BLGM – ja spelas till 1,87 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:15, måndag 2/1
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 17%
X: 24%
2: 60%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 49%