20 februari 2018 Finland Sydkorea oS speltips

Speltips inför Finland – Danmark 28/12: Ensidig historia

9-0 i första matchen var ingen vidare start på den här JVM-turneringen för dansk del. Kan danskarna studsa tillbaka i det nordiska mötet mot Finland på torsdagskvällen?

JVM åker vidare och i grupp A väntar på torsdagskvällen ett härligt nordiskt slag mellan Finland och Danmark. Föga förvånande är det finnarna som är solklara favoriter, både sett till oddsen och den allmänna uppfattningen. Det vågar vi lova.

Ser vi till öppningsmatcherna i turneringen hade Danmark det minst sagt tuff. Efter att förra året ha gjort en ganska vass turnering, då sett till förväntningar och förutsättningar, såg det betydligt sämre ut i öppningen på den här turneringen. Danskarna ställdes mot USA och åkte på rejält med däng. Redan efter 20 minuter hade Danmark släppt in fem mål.

Matchen slutade till slut 9-0 till jänkarna och Danmark får nu svårt att reparera ett minst sagt sargat rykte. Den här danska generationen spelare håller inte samma nivå och det kommer att kosta hårt. Visst, USA är ett av turneringens lag, men med ett sådant resultat i bagaget lär Danmark få det tufft även mot Finland.

Finland måste studsa tillbaka

Inte heller Finland kunde öppna turneringen som de önskade. Efter att ha varit slarviga redan förra året – då laget bland annat förlorade mot just Danmark – känns det som att den här upplagan av det finska laget är betydligt bättre. 4-2-förlusten mot Kanada i premiären var därmed en missräkning.

Efter en sömning start på matchen från finsk sida var det sedan ganska jämnt mellan lagen. Hur som helst lär förlusten göra att vi nu får se ett Finland som aktivt jagar revansch, både spel- och resultatmässigt. Vi räknar iskallt med att finnarna tar kommandot från första sekund och gör allt för att köra över Danmark.

Finland -4 (asian handicap) spelas till 1,86 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Finland -4 (asian handicap)
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, torsdag 28/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 94%
X: 7%
2: 4%
Över 4,5 mål: 83%
Under 4,5 mål: 19%