Speltips inför Edmonton Oilers – Nashville Predators 15/12: Lag på uppgång

Simon Pålsson Publicerat: 14 December 2017

Ett hemmalag med gryende form mot ett bortalag som har varit att räkna med hela säsongen. Förväntningarna är höga inför mötet mellan Edmonton Oilers och Nashville Predators.

Den här fullspäckade NHL-natten är det inte helt enkelt att välja vilken match som lockar allra mest från tv-soffan, men det digra utbudet gör åtminstone att det finns en del intressant i spelväg.

Edmonton Oilers tar till exempel emot Nashville Predators och här finns det all anledning att hålla ett extra öga på det hela. Hemmalaget hade en svag inledning på säsongen, men har så sakteliga börjat resa sig och har därigenom klättrat några placeringar i tabellen.

Formmässigt ser det bättre ut med sex vinster på de tio senaste, men lagets totala facit med 28 poäng på 31 omgångar räcker tyvärr inte långt tabellmässigt. Det krävs nu en ordentlig uppryckning under vintern för att en slutspelsplats ska kunna bli aktuell.

Full fart framåt väntar

Nashville Predators är ännu en gång ett utropstecken, med 15 vinster efter 30 omgångar. Det räcker hela vägen till en fjärdeplats och då har laget två matcherm indre spelade än tvåan och trean. Det finns goda möjligheter att gå om.

Så här långt har vi fått se Nashville Predators spela mestadels målrika historier och det är då laget är som bäst. Formen är god med fyra segrar på de fem senaste, även fall det läcker en del bakåt också. För en neutral åskådare är Predators helt rätt lag att titta på – för här smäller det målmässigt. Edmonton Oilers har lite samma nisch, varpå den här matchen bör ha goda förutsättningar att bli målrik.

Över 5,5 mål spelas till 1,91 gånger cashen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, fredag 15/12
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: