11 november 2017 AIK Södertälje speltips Hockeyallsvenskan

Speltips inför AIK – Södertälje 11/11: Överskattning deluxe

Spelbolagen går in med en klar övertro på båda lagen inför det hockeyallsvenska mötet mellan AIK och Södertälje SK. Vad är det egentligen som talar för en målfest här?

Hockeyallsvenskan får stort fokus nu när SHL har gått i tillfälligt ide. Här fokuseras det på matchen i huvudstaden, där AIK Hockey får besök av Södertälje SK.

Sexton omgångar in i säsongen hittar vi AIK på tredjeplatsen i tabellen. Här ser vi kanske ett AIK som äntligen kan blanda sig i striden om SHL-platserna på allvar. Säsongsinledningen har onekligen varit lovande, med hela nio vinster efter ordinarie tid.

Anmärkningsvärt är att laget har spelat noll oavgjorda matcher så här långt. Allt eller inget är onekligen Solnalagets melodi. Det är ändå intressant.

En lite uddlös historia

På besök kommer alltså Södertälje SK, ett lag som är svårplacerad så här långt. Säsongsinledningen har varit ganska mycket upp och ner, vilket gör att laget ligger på plats nummer elva i tabellen just nu.

Å andra sidan är det inte mer än sju poäng upp till AIK i en mycket jämn tabell. Med 38 gjorda mål framåt finns det ett litet frågetecken kring offensiven i laget, vilket aktualiseras av att AIK är seriens näst bästa defensiva lag sett till antalet insläppta mål. Kanske får gästerna svårt att hota här?

På det hela taget finns det inte så mycket som talar för en målrik historia här. AIK har sett solida ut bakåt på sistone, och Södertälje SK går upp och ner i sina offensiva prestationer.

Under 5,5 mål spelas till 1,70 gånger degen hos bet365.

  Registrera dig hos bet365 här!

Regler & villkor gäller!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Registrera dig här!)
Spelstopp:  15:15, lördag 11/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 63%
X: 20%
2: 21%
Över 4,5 mål: 62%
Under 4,5 mål: 42%