Speltips inför Almtuna IS – Timrå IK 8/11: Fokus på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 8 November 2017

Timrå IK ångar på i serietoppen av Hockeyallsvenskan och hoppas fortsätta segertåget borta mot Almtuna IS på onsdagskvällen. Här gräver vi fram ett speltips till 1,89 gånger såsen.

Nytt hockeyallsvenskt möte väntar på onsdagen när Almtuna IS får besök av serieledande Timrå IK, som i skrivande stund har skaffat sig ett ordentligt försprång där uppe i toppen.

Timrå IK saknar ett gäng spelare på grund av landslagsuppdrag och skador, något som kommer att tvinga fram en del förändringar i startuppställningen. Det är också det som får oss att blicka bort från idén att spela på gästerna, vilket annars kändes som ett naturligt spel.

Å andra sidan känns Timrå IK fortsatt som det starkare laget, inte minst med tanke på bredden i laget och det faktum att resultaten på sistone varit mycket goda. Defensivt är laget väldigt starka, med 20 insläppta mål på 15 matcher. Ser vi till lagets fem senaste matcher – alla segrar – har de släppt in totalt fyra mål. Det vittnar om en väldig stabilitet bakåt.

Almtuna IS känns uddlösa

Visst, med tanke på att Timrå IK har några avbräck inför matchen kunde det helt klart funnits en sämre tidpunkt att möta laget. Å andra sidan är formen hos hemmalaget allt annat än lovande. 2-1-vinsten borta mot AIK senast ger lite vind i deras segel, men på det hela taget känns Almtuna IS som ett uddlöst lag för tillfället.

Ser vi till lagets senaste matcher har de fyra förluster och en vinst. Totalt fyra mål framåt är ett tydligt bevis på den uddlöshet vi pratade om. Nu möter laget också det bäst organiserade defensiva motståndet i serien. Det blir tufft.

Almtuna IS under 2 mål (asian handicap) under matchens ordinarie tid spelas till 1,89 gånger insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Almtuna IS under 2 mål, asian handicap (ordinarie tid)
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 8/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: