Speltips inför Arizona Coyotes – Tampa Bay Lightning 15/12: Toppen mot botten

Simon Pålsson Publicerat: 14 December 2017

Favoritskapet är övertydligt när serieledande Tampa Bay Lightning kommer på besök till krislaget och ligajumbon Arizona Coyotes. Ett självklart speltips väntar.

33 matcher in i säsongen hittar vi Arizona Coyotes ganska hopplöst sist i tabellen och som så många gånger förr går det enkelt att härleda var det stora problemet ligger. Laget har 114 insläppta mål så här långt – överlägset flest i hela ligan. 75 gjorda framåt är inget vidare facit, men det stora problemet är som sagt målen bakåt.

Efter 33 omgångar har Arizona Coyotes förlorat hela 21 matcher efter ordinarie tid. Det är närmare två tredjedelar av matcherna.

Nu väntar match mot det lag som toppar tabellen efter ynka 30 spelade matcher – trots att jagande lag har en eller två fler spelade. 113 gjorda mål framåt är bäst i ligan och ser vi till hela säsongen är det inte konstigt att Tampa Bay Lightning toppar. Formen är dessutom god med fem raka vinster, medan hemmalaget har sju förluster på sina åtta senaste.

Ingen tvekan här inte

Efter att ha haft större problem med skador under inledningen ser det nu ljusare ut för Arizona Coyotes. Inför den här matchen är det bara Niklas Hjalmarsson – i för sig inte så bara – som inte kommer till spel. Han missar några veckor till enligt klubbens egna rapporter.

Gästerna har inga skador direkt, men det är lite tveksamt om Ryan Callahan och Braydon Coburn spelar med tanke på mindre skavanker. Det kommer besked om det sent, men å andra sidan bör laget kunna klara sig utan dessa två i en match eller två.

Att gästerna är ett så mycket bättre lag behöver vi inte ens säga.

Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid) spelas till 1,95 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få upp 500% upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds:  1.95  (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt (500% upp till 500 kr)
Spelstopp:  03:00, fredag 15/12
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: