Speltips inför Boston Bruins – Pittsburgh Penguins 24/11: Tidig match

Simon Pålsson Publicerat: 24 November 2017

Boston Bruins och Pittsburgh Penguins spelar en tidig NHL-match på andra sidan Atlanten. Här finns det ingen anledning att hoppas på för mycket underhållning.

Helgdag på andra sidan Atlanten innebär också att tidiga matcher spelas i NHL, något som såklart är perfekt för oss svenska tv-tittare.

Huvudmatchen med start redan 19:00 den här fredagskvällen blir Boston Bruins hemma mot Pittsburgh Penguins. Tänk på att det här är en oerhört tidig match borta i staterna – matchstart kring 13:00 – något som oundvikligen påverkar matchen.

Det är inte heller två särskilt sprudlande lag just nu. Visst, hemmalaget har tre raka vinster och ser allt bättre ut, men det sprakar inte om laget. Pittsburgh Penguins går tungt och ser inte alls så vassa ut som vanligt. När lagen nu ska spela en lunchmatch finns det troligen stor risk att det riktiga tempot saknas i offensiven.

Spel på målmarknaden

Det finns ett par tunga avbräck att tänka på när det gäller hemmalaget. Brad Marchand, David Backes och Adam McQuaid kommer inte till spel alls. Anders Bjork och Torey Krug är också väldigt tveksamma och kommer att testas sent.

Klart bättre ser det ut för gästerna, men laget kan få klara sig utan stjärnan Evgeni Malkin. Carter Rowney är också osäker till spel.

Den lite mer målsnåla trenden som båda lagen uppvisat på sistone talar – tillsammans med den tidiga matchstarten – på en något mer tempofattig match.

Under 5,5 mål spelas till 1,95 gånger pengarna hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 24/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: