25 april 2018 Toronto Maple Leafs Boston Bruins speltips Stanley Cup

Speltips inför Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 12/11: Felaktig favorit

Toronto Maple Leafs åker till Boston med goda poängmöjligheter. Det här blir det andra mötet med Boston Bruins den här helgen. Kan laget ta en till tvåpoängare?

En fullspäckad NHL-natt står på schemat och här djupdyker vi i back-to-back-returen mellan Boston Bruins och Toronto Maple Leafs, där det är gästerna som mår bäst efter lagens första möte den här helgen. Då vann nämligen Maple Leafs efter förlängning.

Nu åker laget till Boston efter tre raka hemmamatcher. Med tanke på att båda lagen tar exakt samma resa betyder det också att de har samma förutsättningar på förhand. Därmed försvagas möjligen hemmaplansfördelen något.

På det hela taget är det här två jämna lag, men det är i våra ögon ingen tvekan om att Toronto Maple Leafs är ett mer spännande lag. Det ser vi inte minst i tabellen, där laget hakat på i toppen.

Rakt spel hämtas

Hemmalaget kommer till matchen utan ett par tunga pjäser. David Krejci, David Backes och Ryan Spooner missar alla matchen och kommer att vara borta ett längre tag. Det försvagar Boston Bruins offensiv. Adam McQuaid är också borta på grund av en benskada.

Auston Matthews är lite tveksam till spel för Toronto Maple Leafs, men han kommer att testas sent. Joffrey Lupul är som bekant inte spelklar än, men det påverkar inte lagets slagkraft det minsta.

I våra ögon är det här en jämn match, men frågan är om inte Toronto Maple Leafs borde ses som favoriter? Vi tror att laget har en bra möjligheten att ta en tung bortaskalp.

Toronto Maple Leafs vinner (ordinarie tid) spelas till 2,80 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Toronto Maple Leafs vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, söndag 12/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 25%
2: 37%
Över 5,5 mål: 56%
Under 5,5 mål: 50%