Speltips inför Brynäs IF – Malmö Redhawks 18/11: Målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 17 November 2017

Back-to-back mellan Brynäs IF och Malmö Redhawks den här veckan. Inför returmötet i Gavlerinken är det dags att fokusera ordentligt på målmarknaden.

I torsdagens möte mellan Malmö Redhawks och Brynäs IF i SHL var det skåningarna som drog det längsta strået efter en på hela taget väldigt jämn match.

I ärlighetens namn kom hemmalaget aldrig upp i standard, men kunde efter en stark avslutning på matchen ta en efterlängtad seger. Returmötet uppe i Gävle kan bli betydligt svårare om skåningarna ska fortsätta på samma sätt.

Känslan är att båda lagen saknar den där riktiga spetsen just nu. Därmed är det inte heller konstigt att torsdagen möte blev ganska målsnålt. Nu finns det egentligen ingenting som talar för att det här mötet ska bli annorlunda i sin karaktär.

Spel på målmarknaden

Varken Brynäs IF eller Malmö Redhawks har någon vidare offensiv form, vilket gör att det naturligt nog inte kommer särskilt många segrar heller. Brynäs IF stärks i för sig upp inför det här mötet, sedan backen Lucas Carlsson är tillbaka efter sin avstängning. Efterlängtat.

Gästerna har sedan tidigare ett par tunga spelare borta. Cristopher Nihlstorp, Erik Andersson och Nichlas Hardt fanns inte med i torsdagens möte heller. Därtill är Niklas Arell skadad och kommer inte att följa med upp till Gävle.

Inget av lagen sprakar målmässigt och vi har s vårt att se hur det här skulle bli en målfest.

Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,91 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 18/11
TV:   tvfyra logo cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: