Speltips inför Calgary Flames – St. Louis Blues 14/11: Upp på hästen igen

Simon Pålsson Publicerat: 13 November 2017

Förlusten senast var bara ett olycksfall i arbetet för St. Louis Blues. Det är vår känsla inför lagets bortamatch mot Calgary Flames i NHL.

För andra gången den här säsongen drabbar Calgary Flames och St. Louis Blues samman där borta andra sidan Atlanten. Förra gången var det St. Louis Blues som drog det klart längsta strået och vann med stabila 5-2 på hemmaplan, vilket ligger helt i linje med lagets inledning på den här säsongen.

Efter 18 matcher återfinns nämligen St. Louis Blues på andraplatsen i den totala tabellen. Det är ett minst sagt imponerande facit. Inför det här mötet lär laget ha en del revanschlusta i kroppen. Senast – hemma mot New York Islanders – blev det nämligen förlust med 5-2. Nu hoppas laget åter studsa tillbaka in i vinnarspåret.

Calgary Flames är dock inte världens enklaste motståndare, även fall poängraden så här långt är klart sämre för deras del. Sett till form är det ett starkt lag med tre segrar på de fyra senaste, men kontinuiteten i resultaten finns inte riktigt där.

Gästerna lär vakna till liv

Hemmalaget kommer till matchen med i stort sett bästa trupp. Den enda som är osäker till spel är Travid Hamonic, som dock kommer att testas på matchdagen.

Klart värre är det för gästerna, som har fyra spelare borta. Å andra sidan är det spelare som har missat stora delar av säsongen, varpå det knappast är någon omställning rent spel- eller truppmässigt. Patrik Berglund, Jay Bouwmeester, Robby Fabbri och Zach Sanford kommer inte till spel och lär inte så göra på ett tag.

Efter förlusten senast tror vi alltså på ett bortalag som gärna studsar tillbaka här. Det lär betyda att de vågar gå för segern redan från start. Känslan är att vi står inför en öppen match, där ett formstarkt hemmalag också kliver på och blottar sig en del bakåt.

St. Louis Blues över 2,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,85 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  St. Louis Blues över 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, tisdag 14/11
TV:    viasatsport logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: