Speltips inför Carolina Hurricanes – Dallas Stars 14/11: Fel favorit

Simon Pålsson Publicerat: 13 November 2017

Det känns som att spelbolagen har målat upp fel lag som favoriter när Carolina Hurricanes och Dallas Stars gör upp för andra gången den här NHL-säsongen. Det tänker vi utnyttja.

Om vi ser tillbaka på de sex senaste mötena mellan Carolina Hurricanes och Dallas Stars i NHL:s grundserie hittar vi en tydlig övervikt för Dallas Stars vad gäller resultaten. Sex raka segrar sitter laget på just nu, varav en hel del i mycket komfortabel stil. Det finns uppenbarligen någonting som passar Carolina Hurricanes väldigt dåligt med just Dallas Stars.

Ser vi till lagens säsongsinledningar är det tydligt att Dallas Stars känts aningen vassare, även fall det är relativt jämnt i tabellen. Formen på sistone talar dock för gästerna här, inte minst med tanke på 5-0-segern senast. Hemmalaget å sin sida har tre vinster på de leva senaste och går tungt såväl hemma som borta. Det som oroar mest med laget är deras totala ojämnhet i prestationerna, som inte minst gör dem svårlästa.

På det hela taget är det två ganska jämna lag, men där gästerna har en klart bättre spets och får anses som knappa favoriter – inte minst med tanke på statistiken i inbördes möten. Trots det har spelbolagen målat upp hemmalaget som ganska klara favoriter här.

Spel på gästerna

Det går inte att skylla på några skador eller avstängningar i något av lagen inför den här matchen. Både Carolina Hurricanes och Dallas Stars kommer nämligen till drabbningen med i stort sett bästa lag.

För hemmalagets del är Lee Stempniak osäker på grund av en höftskada, medan gästerna kan få klara sig utan Tyler Pitlick och Marc Methot. Det här bör med andra ord inte vara någonting som påverkar utgången i matchen nämnvärt.

Vi köper som sagt inte spelbolagens val av favorit inför matchen och spelar därmed på gästerna.

Dallas Stars draw no bet spelas till 2,15 gånger degen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Dallas Stars draw no bet
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, tisdag 14/11
TV:     viasathockey logo
Stream:     viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: