13 november 2017 Chicago Blackhawks New Jersey Devils speltips NHL

Speltips inför Chicago Blackhawks – New Jersey Devils 13/11: Tät match väntar

Chicago Blackhawks och New Jersey Devils gör upp natten till måndag svensk tid. Spelbloggare.se har dukat upp ett speltips till hela fyra gånger degen.

Jämnt och tätt. Så brukar det bli när Chicago Blackhawks och New Jersey Devils gör upp i NHL.

Inför mötet natten till måndag svensk tid finns det egentligen ingen anledning att omvärdera känslan att det här kan bli en tät match igen. Den här säsongen är New Jersey Devils klart vassare än tidigare och har därigenom en bättre chans än på länge att störa Chicago Blackhawks på allvar.

Om vi ser till lagens senaste inbördes möten ser vi att de två senaste slutat oavgjort. Dessförinnan var det vanligt med uddamålsvinst åt endera håll. Den här gången kommer båda lagen till matchen i fråga med lite hackig form, med förluster blandat med vinster på sistone. Det är dock gästerna som har inlett säsongen klart bäst. Med tanke på att formen inte är på topp i något av lägren tror vi på en tät historia, utan att något lag dominerar fullkomligt.

Spel på 1×2-marknaden

Som bekant är Marian Hossa inte tillgänglig mer den här säsongen. Samtidigt får Chicago Blackhawks klara sig utan Jordin Tootoo och Michal Rozsival. Det är visserligen inga supertunga avbräck, men helt optimalt är det inte.

Efter att ha haft lite skadeproblem på sistone ser det plötsligt betydligt ljusare ut för New Jersey Devils, som nu bara har tre spelare borta på grund av skador. Travis Zajac, Marcus Johansson och Michael McLeod är borta ett par veckor till.

Känslan är som sagt jämnt och tätt här – som vi gjort oss vana vid.

X (oavgjort) spelas till 4,15 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, måndag 13/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 24%
2: 30%
Över 5,5 mål: 56%
Under 5,5 mål: 50%