7 oktober 2018 carolina hurricanes ny rangers speltips nhl

Speltips inför Chicago Blackhawks – New York Rangers 16/11: Sjunde raka?

New York Rangers har verkligen fått fart på sitt spel och sitter just nu på sex raka NHL-vinster. Kan laget ta sin sjunde borta mot Chicago Blackhawks?

Efter att ha inlett säsongen minst sagt knackigt har New York Rangers och Henrik Lundqvist vaknat till liv på allvar nu på sistone. Laget radar just nu upp segrar och klättrar därigenom i tabellen.

Det ska sägas att laget fortsatt är på den nedre halvan i den totala NHL-tabellen, men den saken blir det ändring på om New York Rangers tar en sjunde raka seger i nattens bortamöte med Chicago Blackhawks.

Det som har imponerat på sistone är målskyttet, som plötsligt kommit igång. 26 gjorda mål på sex matcher är såklart ett bra facit och då säger det sig själv att det blir betydligt enklare att också vinna sina matcher.

Intensiv matchinledning

Det är inte bara New York Rangers som har spelat målrika matcher på sistone. Chicago Blackhawks rivstartade hemma mot New Jersey Devils senast och bjöd på totalt sex mål – åt båda håll då vill säga – redan i den första halvleken där. Trots ledning blev det till slut förlust med 7-5 och nu jagar laget revansch.

Den energi som Chicago Blackhawks inledde matchen med var dock guld värd och vi förväntar oss något liknande här. Med tanke på New York Rangers målform hakar de nog gärna på.

Hemmalaget får klara sig samma långtidsskadade spelare som innan. Michal Rozsival och Jordin Tootoo kommer inte till spel. Marian Hossa är som bekant borta resten av säsongen, minst. Hos gästerna finns det i skrivande stund inte ett enda avbräck att rapportera om.

Förutsättningarna för en bra match är fantastiska. Gasen i botten väntar från båda håll.

Över 1,5 mål (första perioden) spelas till 1,88 hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 1,5 mål (första perioden)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, torsdag 16/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 23%
2: 35%
Över 5,5 mål: 56%
Under 5,5 mål: 44%