Speltips inför Colorado Avalanche – Pittsburgh Penguins 19/12: Magkänslan avgör

Simon Pålsson Publicerat: 18 December 2017

Ett skrällspel till långt över fyrdubbelt insatsen investeras i NHL-mötet mellan Colorado Avalanche och Pittsburgh Penguins. Det känns som ett trevligt speltips.

Ett av totalt fem NHL-möten som står på schemat den här natten till tisdag svensk tid spelas i Denver, där hemmalaget Colorado Avalanche får besök av Pittsburgh Penguins. På olika sätt och i olika utsträckning är det här två lag som har inlett säsongen på ett skakigt sätt. Det är i våra ögon två besvikelser som gör upp.

Vad gäller formen har det börjat ljusna så smått för Colorado Avalanche, som efter en risig säsongsinledning har sett bättre ut från november och framåt. Tre vinster på de fem senaste är ett okej facit sett till hur inledningen på säsongen såg ut.

Pittsburgh Penguins har öppnat aningen bättre på det stora hela, men är också en besvikelse i förhållande till den kvalité laget besitter. På sina sex senaste har laget bara två vinster, varpå det går att se en tydlig negativ trend.

Spel på 1×2-marknaden

Det finns ett par tunga avbräck hos hemmalaget. Vladislav Kamenev och Sergei Boikov är borta med mer långvariga skador. Erik Johnson och Alexander Kerfoot dras båda med skavanker, men väntas göra comeback snart. Det är oklart om de hinner bli spelklara till den här matchen, men det är förhoppningen.

Gästande Pittsburgh Penguins kommer till spel utan backen Justin Schultz,m edan Tom Kuhnhackl närmar sig comeback.

I våra ögon är det svårt att välja sida här. Det känns som att vi står inför en jämn historia som i ärlighetens namn kan sluta lite hur som helst. Den omedelbara magkänslan – ibland måste den få styra – är att matchen slutar oavgjort efter ordinarie tid.

X (oavgjort efter ordinarie tid) spelas därför till fina 4,30 gånger insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, tisdag 19/12
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: