6 oktober 2018 New Jersey Devils Edmonton Oilers speltips nhl global series

Speltips inför Edmonton Oilers – New Jersey Devils 4/11: Form och skador att tänka på

Allt fokus hamnar på målmarknaden när Edmonton Oilers och New Jersey Devils gör upp om två poäng i NHL. Formen skiljer sig ordentligt mellan lagen, men kanske spelar skadorna in?

New Jersey Devils går verkligen som tåget så här i säsongsinledningen och har överträffat alla förväntningar som rimligtvis kunde finnas på laget inför säsongen.

Det sprakar ordentligt om laget, inte minst i den offensiva delen av spelet. Den fina säsongsinledningen gör att New Jersey Devils nu finns med topp 4 i hela NHL efter att ha spelat elva matcher. Då har laget ändå ett par matcher till godo på lagen ovanför i tabellen.

Nu väntar Edmonton Oilers, som tvärtemot har misslyckats att motsvara förväntningarna inför säsongen. Trots att formen skiljer sig ordentligt mellan lagen har spelbolagen märkligt nog valt att måla upp hemmalaget till favoriter. Det känns helt ologiskt, även fall gästerna har ett par färska avbräck att tänka på.

Spel på målmarknaden

Edmonton Oilers har inga större avbräck att ta i beaktande just nu. Andrej Sekera är fortsatt knäskadad och kommer inte att spela mer förrän möjligen i slutet av det här året.

Gästerna å sin sida saknar ett par spelare, däribland Marcus Johansson, Travis Zajac, Kyle Palmieri och Michael McLeod. Det är trots allt ett par ganska tråkiga tapp, inte minst Johansson och Palmieri som skadat sig i veckan.

Om det inte hade varit för skadorna hade det funnits ett oerhört värde i spel på gästerna här. Spelbolagen har värderat matchen klart snett och visst finns det fortfarande utrymme för en skrällpeng. Vi fastnar dock för ett spel på målmarknaden, som även den har värderats lite galet. Med tunga offensiva avbräck borta för gästerna och ett hemmalag som inte fungerar just nu vågar vi inte tro på särskilt många mål.

Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,75 gånger degen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt sex mål, som vid 3-3 efter full tid.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, lördag 4/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 23%
2: 29%
Över 5,5 mål: 56%
Under 5,5 mål: 48%