18 april 2019 färjestad djurgården speltips shl

Speltips inför Färjestad BK – Malmö Redhawks 28/12: Full fart framåt

Låt oss ta plats i tv-soffan och bara njuta av farten som väntar i mötet mellan Färjestad BK och Malmö Redhawks. Här räknar vi med att skåningarna sätter ett ordentligt avtryck.

SHL-torsdag alltså och det dukas upp potentiell underhållning i många arenor runt om i landet. I Karlstad ska Färjestad försöka göra livet surt för Malmö Redhawks, som kommer till matchen med en härlig urladdning från senast färskat i minnet. Då vann skåningarna plötsligt – ja, vi säger plötsligt – med hela 5-0 hemma mot gästande Frölunda.

Nu är det visserligen två lag som inte alls känns lika heta som exempelvis förra säsongen, men det finns ändå en härlig dynamik i de matcherna som gör att vi iskallt räknar med att skåningarna nu har lite extra härlig energi i spelartruppen. Kanske kan Malmö Redhawks ta sig upp till Värmland och köra över Färjestad av bara farten?

Hur som helst tror vi att Malmö Redhawks ämnar spela en mer offensivt lagd match här också – det är åtminstone trenden på sistone. Efter att ha haft svårt att få till sådana tillställningar under början på säsongen har de senaste matcherna med Malmö Redhawks inblandat varit betydligt öppnare och därigenom mer målrika. Som vi har konstaterat förr är det någonting som passar laget betydligt bättre.

Målrikt väntar i hamnen

På tal om att spela betydligt mer målrika matcher på sistone har även Färjestad steppat upp – om det nu är rätt ord – vad gäller att bjuda på underhållning sett till tempo och målskörd. För deras del har det inte varit idel positivt, utan rent formmässigt finns det en hel del frågetecken. Defensivt inte minst ser det stabbigt ut just nu. Fyra raka förluster är inte heller något vidare.

Hur som helst har de senaste matcherna, egentligen under hela december månad, varit mer målrika med ett snitt långt över sex mål per match. Inte helt fel för oss neutrala åskådare alltså.

Senast de här båda möttes blev det bara 1-2 till Malmö Redhawks, också då i Karlstad, men nu tror vi på fler mål åt båda håll. Med tanke på att det är skåningarna som känns hetast tror vi också att det är Malmö Redhawks som gör tydligast målmässigt avtryck i matchen.

Malmö Redhawks över 2,5 mål (inklusive övertid) spelas till 1,95 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 28/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 22%
2: 33%
Över 4,5 mål: 62%
Under 4,5 mål: 42%