30 april 2019 april speltips odds betting frölunda djurgården

Speltips inför Frölunda – Liberec 7/11: Bra utgångsläge

Frölunda har ett väldigt bra utgångsläge inför returmötet med Liberec i Champions Hockey League. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till 1,87 gånger degen.

Returmöten väntar i Champions Hockey League och flera svenska lag spelar på hemmaplan i returmatcherna. Frölunda exempelvis välkomnar Liberec till Scandinavium.

Som bekant är Frölunda ett av lagen som alltid tar CHL på allvar och som haft väldigt lyckade resultat i turneringen de senaste säsongerna. Det gör att vi alltid förväntar oss lite extra av göteborgarna i dessa sammanhang.

Efter det första mötet nere i Tjeckien är det Frölunda som sitter i förarsätet och kan därmed ta sig an matchen med gott självförtroende. På hemmaplan passar det göteborgarna alldeles utmärkt.

Hemmalaget kan spela avslappnat

Med tanke på att det är gästerna som måste gå framåt för att göra mål kan Frölunda sitta lugnt i båten och slå om när det passar. Nu har Frölunda visserligen ingen vidare form i ligaspelet, varpå CHL kan fungera som en bra boost för både energinivån och självförtroendet i gruppen.

Därför ser vi framför oss ett Frölunda som faktiskt går för att vinna och som kommer att få mycket ytor när gästerna måste riskera mer i jakten på mål. Det passar Frölunda väldigt bra.

Frölunda -1,5 spelas till 1,87 gånger pengarna hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips:  Frölunda -1,5
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 7/11
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 69%
X: 15%
2: 20%
Över 5,5 mål: 47%
Under 5,5 mål: 56%