Speltips inför JVM: USA – Finland 31/12: En nyårsraket hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 30 December 2017

Årets allra sista speltips på sajten hämtas från JVM och här kan det bli tal om en riktig smällkaramell mellan USA och Finland i den sista omgången i gruppspelet.

Då är det dags för den sista omgången i grupp A i JVM och här kan det bli dags att smälla upp en nyhetsraket precis lagom till tolvslaget. Matchen startar nämligen 22:00 och bör gå in i sin avgörande fas lagom till 2018 hälsar på.

Faktum är att det speltips vi tänker oss inför matchen passar väldigt bra i just ett sådant sammanhang. Det är nämligen en liten nyhetsraket vi tänker oss inför den här matchen. Denna turnering har visat sig väldigt svårrekad och med skrällar åt alla möjliga håll är det lämpligt att skruva upp oddsen, skruva ner insatsen och bara njuta av härlig ishockey istället.

Spelbolagen håller föga förvånande USA som klara favoriter inför just det här mötet och det går väl att köpa med tanke på spelarmaterialet som jänkarna tagit med sig till turneringen. Å andra sidan finns det skadebekymmer att ta i beaktande, samtidigt som prestationen så här långt onekligen lämnat en del övrigt att önska.

Spel på underdogen

Finland å sin sida hade det tufft mot Kanada i premiären, men åkte på förlusten utan att göra bort sig alldeles för mycket. Därefter har det sett bättre ut mot betydligt enklare motstånd och trots att den finska truppen inte har samma höjd som den amerikanska tror vi att det finns en eller ett par maxprestationer i den.

Vi har helt enkelt inte fått se det bästa av finnarna ännu och kanske dyker det upp här? USA har en klar tendens att bli lite passiva och nonchalanta, vilket inte minst märktes i mötet med Kanada där de inte vaknade till liv förrän de hade hamnat i ett flermålsunderläge.

Därför tror vi faktiskt att Finland har tämligen goda möjligheter att störa USA här och därigenom smälla upp en egen liten nyårsraket. Ett skrällspel lockar och vi fastnar till slut för Finland draw no bet till 4,55 gånger nyårsdesserten hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Finland draw no bet
Odds:  4,55 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  22:00, söndag 31/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: