16 december 2017 Sverige Sydkorea speltips Channel One Cup

Speltips inför Kanada – Sverige 10/11: Andra matchen i Karjala Cup

Målen hamnar i fokus när Kanada och Sverige gör upp i respektive lags andra match i Karjala Cup. Den här gången spelas matchen i den finska huvudstaden.

Karjala Cup åker vidare på fredagen och nu har resten av turneringens matcher förlagts till den finska huvudstaden Helsingfors. Sverige hade därmed bara fördelen av att spela inför sin hemmapublik i den första omgången.

Tre Kronor såg för övrigt starka ut i premiären mot Tjeckien, där laget vann med 5-3 mot ett ganska namnkunnigt motstånd. Fem gjorda mål framåt är såklart någonting att bygga vidare på.

Nu väntar match mot ett Kanada som är rejält försvagat sett till vilka spelare som vanligtvis finns att tillgå för kanadensarna. Med tanke på att Sverige besitter en så pass stark trupp som de faktiskt gör är det inte konstigt att spelbolagen målat upp Tre Kronor som favoriter här.

Mål, mål, mål i fokus

Kanada såg också till att vinna sin premiärmatch i turneringen, 3-2 mot Schweiz. Nu väntar som bekant ett betydligt tuffare motstånd och här behöver kanadensarna steppa upp om det ska bli några poäng. Senast lagen möttes var det Sverige som drog det längsta strået i maj månads World Cup-final.

Som grund för vårt speltips inför den här matchen tänker vi ha premiäromgångens resultat, där vi fick intrycket av att Sverige är tunga framåt. Kanada känns på intet sätt som en lika skrämmande motståndare i den här tappningen, något som gör att vi tror att Tre Kronor kan såra ordentligt.

Sverige över 2,5 mål (inklusive förlängning) spelas till 1,76 gånger degen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway- Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sverige över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, fredag 10/11
TV:    
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 22%
2: 49%
Över 5,5 mål: 49%
Under 5,5 mål: 57%