18 mars 2019 modo hockey västervik speltips

Speltips inför Leksand – Modo 11/11: Bra slagläge för gästerna

Modo Hockey har alla möjligheter att störa Leksands IF när lagen gör upp om viktiga poäng i den hockeyallsvenska toppstriden på lördagen. Det öppnar för ett handikappspel.

Hockeyallsvenskt toppmöte väntar på lördagskvällen. Vid 18:00 är det nedsläpp mellan Leksands IF och gästande Modo Hockey.

Båda lagen har repat sig lite på sistone efter en varsin dålig period i början av oktober månad. Nu ser det plötsligt bättre ut igen. Om vi räknar bort förlängningsförlusten borta mot Troja/Ljungby senast sitter Leksand just nu på ett facit med sex raka vinster (och en förlängningsförlust) i Hockeyallsvenskan.

Tack vare detta facit har laget också hakat på i toppen och ser ut att segla mot en kvalserie i vår. Det uttalade målet är att vara med och slåss om en SHL-plats, varpå den här säsongsinledningen får anses vara okej.

Modo Hockey underskattas här

I våra ögon är det här en match som får ses som väldigt jämn på förhand. På pappret är det två jämna lag vi har att göra. Formmässigt är likheten slående, med en förbättrad trend på sistone. Visst, i egenskap av hemmalaget är det inte konstigt att spelbolagen håller Leksand som favoriter.

Känslan är dock att hemmalaget blivit väl stora favoriter. Ett rakt spel på gästerna betalar så bra som 3,70 gånger degen och det känns väl generöst i ett på förhand ganska jämnt möte. Det här blir andra gången i höst som lagen möts. Modo vann det senaste mötet med 4-3 efter förlängning, så teorin att det är två jämna lag får verkligen bäring i det avseendet.

Det blir jämnt och tätt här. Spelbolagen håller dessutom Leksand som lite väl stora favoriter.

Modo +1 (asian handicap) spelas till 1,82 gånger degen hos Betser. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsförlust efter ordinarie tid.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Modo Hockey +1 (asian handicap)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, lördag 11/11
TV:      
Stream:    [cmoresplay]

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 22%
2: 27%
Över 4,5 mål: 56%
Under 4,5 mål: 50%