Speltips inför Leksand – Södertälje 15/12: Vem är favorit egentligen?

Simon Pålsson Publicerat: 14 December 2017

Spelbolagen har en solklar favorit inför det hockeyallsvenska mötet mellan Leksands IF och Södertälje SK. Det öppnar för ett handikappspel på matchen.

Hockeyallsvenskt möte uppe i Leksand står på fredagsschemat. Södertälje kommer på besök och i våra ögon är det här en jämn historia på förhand. Det skiljer ett par placeringar och sju poäng mellan lagen i tabellen, men ser vi till formen på sistone är det betydligt jämnare.

Leksand blandar och ger, med fyra förluster på sina sju senaste matcher. Det är inget facit som övertygar på något extremt sätt, den saken är säker.

Södertälje har visserligen fyra raka förluster nu, men har inte förlorat med mer än uddamålet i någon av matcherna. Tre av matcherna har dessutom avgjorts först i förlängning eller straffläggning. Dessförinnan hade laget en positiv trend och var på väg att klättra ytterligare i tabellen.

Överdrivet favoritskap

Av någon anledning har spelbolagen unisont valt att måla upp hemmalaget som extremt klara favoriter här. I våra ögon är det högst märkligt, inte minst med tanke på att lagets form inte är någonting som skrämmer.

Södertälje är dessutom en underskattad motståndare som sällan förlorar efter full tid, men som haft lite svårt att vinna sina matcher. Styrkan ligger helt klart i att streta emot och vara allmänt svårslagna. Så tror vi också blir fallet den här gången.

Södertälje +1,5 spelas till 1,91 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Södertälje SK +1,5
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 15/12
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: