5 mars 2019 malmö redhawks mora ik speltips shl

Speltips inför Malmö Redhawks – Brynäs IF 16/11: Målspel hämtas

Malmö Redhawks tar sig an Brynäs IF på hemmaplan på torsdagskvällen. Här är förhoppningen att fortsätta vara täta bakåt och ta tre sköna SHL-poäng.

Säsongens stora besvikelse så här långt är utan tvekan Brynäs IF, som så här 17 omgångar in i säsongen inte ens har snittat en inspelade poäng per omgång. Det är såklart ett horribelt facit för en klubb av den digniteten, inte minst då det inför säsongen snackades om Brynäs IF som en liten outsider.

Med kickad tränare och nya krafttag var tanken att trenden skulle vända, men det finns inte mycket som talar för att en sådan vändning är på gång.

Visst, det har sett aningen bättre ut på sistone, men i ärlighetens namn finns det mycket kvar att önska. Nu väntar tufft möte nere i Skåne mot Malmö Redhawks. I säsongens första möte mellan lagen vann skåningarna med hela 5-1 efter en rejäl överkörning.

Ett bättre organiserat Malmö

Förra säsongen – när Malmö Redhawks under långa stunder charmade brallorna av oss – gjorde sig skåningarna kända som ett lag med full fart framåt och totalt öppna spjäll bakåt. Som neutral åskådare gav det ofta upphov till stor underhållning då matcherna blev av en öppen och målrik karaktär.

Riktigt så är inte fallet nu.

Känslan är att Malmö Redhawks, speciellt under oktober månad, hittat en något mer sansad spelmässig approach. Det märks både på resultaten och på intensiteten i matcherna. Ska vi vara riktigt ärliga är frågan om det inte tagit udden av laget något, men möjligen är det en medveten och mer långsiktig strategi.

Hur som helst gör det att vi ofta ser Malmö Redhawks vinna med uddamålet i lite tätare matcher. Nu blev det i för sig fem insläppta senast mot Linköping, men i övrigt släpper laget in få mål på hemmaplan. Nu väntar dessutom ett formsvagt och uddlöst Brynäs IF, så målutsikterna ligger inte på topp.

Brynäs IF under 2 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,90 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Brynäs IF under 2 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 16/11
TV:   
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 52%
X: 21%
2: 27%
Över 4,5 mål: 58%
Under 4,5 mål: 46%